Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kenarda köşede gurbetçi stoper yok mu yav denemelik 200-300b euroya takılsın tesiste belki tutar
ne zamandır denemiyoruz o tip adamları.

sinan, koray vs deniyorduk zamanında. hatta barış özbek de tutmuştu ilk sezonunda.
ama uzun zamandır dışarıdan oyuncu getirmiyoruz.

Acaba diğer oyuncu kim? Yoksa salladılar mı? bana nedense Koreli çocuk gibi geliyor ama bu sefer yabancı sınırı kafamda oturmuyor.

Şu anda eksiklerimiz bir stoper bu sınırdan dolayı yerli olursa çok iyi olur bir orta saha gedsonu hala zorlamalıyız olmazsada yine gedson gibi genç ve dinamik biri lazım kanat lazım morutan yada o tarz biri birde falcao ve diagne giderse yedek forvet keşke halil olsa ama bence zor onun dışında falcao diagne luyindama ve feghouliyi yollayabilirsek güzel bir transfer dönemi geçirmiş oluruz artık terimin bahanesi felanda kalmaz kavga edecek biride olmadıgına göre işine bakar

DOĞAN ALEMDAR mı?
İRFAN CAN EGRIBAYAT mi?
ben pek dikkat etmedim ama doğan'ın daha yetenekli olduğunu söylüyorlar. dışarıdan ilgi de varmış kendisine. irfan biraz daha geri planda sanki.
eğer paramız varsa bunlardan biri ile anlaşıp muslera gidene kadar takımında kiralık kalmasını sağlamak iyi olurdu.
türkiye'den iyi kaleciler çıkıyor bu aralar. bir tanesiyle anlaşalım da biz de yerli ile devam edelim.
en son tutan yerli kalecimiz rahmetli turgay abi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt