Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dorukhan ispanya diye diye ispanyanın trabzonuna mı gitti, sonra da diyorlar hedefimiz avrupada oynamak desene "daha çok para istiyorum" diye.

Gedson bu kadar yüksek arzuyla istenmesi neticesinde gelirse de bekleneni veremez diye çekincelerim var. Tıpkı Onyekuru gibi.

Sol açıkta bir Türk oyuncu kullanmamız kesin gözüküyor. Kerem ya da Barış olacaktır.

3. bölgede topla yaratıcı bir oyuncu gerekiyor. Bunu da sadece sağ kanatta kullanabiliriz. Aksi durumda orta saha ile 3.bölgenin bağlantısını kesen her takım bizi çok zorlar. Morutan bu görevi görür umarım

1627627732033.webp

Jesse şurda müthiş girdi içeri de büyük oyuncu olamama sebebini gösteriyor. Plansız. Tamamen ayağından çıkarmak için vurdu topa , topuk da bomboş Yedlin'de.

Sol açıkta bir Türk oyuncu kullanmamız kesin gözüküyor. Kerem ya da Barış olacaktır.

3. bölgede topla yaratıcı bir oyuncu gerekiyor. Bunu da sadece sağ kanatta kullanabiliriz. Aksi durumda orta saha ile 3.bölgenin bağlantısını kesen her takım bizi çok zorlar. Morutan bu görevi görür umarım
Ya da Oğulcan'ı da görebiliriz lisansı çıkınca. Geçen sene en iyi oynadığımız dönemde o vardı sürekli.

Ya da Oğulcan'ı da görebiliriz lisansı çıkınca. Geçen sene en iyi oynadığımız dönemde o vardı sürekli.

Bu arada ben gerçekten Kerem ve Barış'tan çok göreceğimizi düşünüyorum Oğulcan'ı. Geçen sene o efsane oynadığımız dönemde saha içinde sürekli etkiliydi.

Dieng (Taylan)

Gedson (Berkay) Cicaldau (Dorukhan)

Bu orta saha rotasyonu çok iş yapardı

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Yalnız Rumen değil roman olsun demiş şarkıda. Transfer iptal yani

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt