- 1 Ağustos 2014
- 63.989
- 75.287
- 4.338
Ilk defa Temmuz bitmeden bu kadar çok iyi transferi bitirdik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk defa Temmuz bitmeden bu kadar çok iyi transferi bitirdik.
Katılıyorum. O halde kadromuzu kuralımniye rtaş.
oynamalı
yeter bu kadar hainlik
Artik futbola konsantre olacakmis. Denenebilir
:red:Katılıyorum. O halde kadromuzu kuralım
muslera
boey luyi marcao pva
taylan berkan emre k.
jesse mohamed kerem
Kim diyor? Çocuğun hamuru belli istanbulda o kadar ışıltılı gece hayatı varken top mop görmez gözü. Biraz oynama isteği olsa zate Celta bırakmazdı. Geçin.Artik futbola konsantre olacakmis. Denenebilir
Kulubu gitmesine karsi degilim benim bildigim. Sadece ciddi bir teklif gelmedigi surece takimda kalacagini soylediler . Zaten sozlesmesi bitiyor bu sene, bedava gitmesini istemezler.Daha yeni baktim hollanda haberlerine, futbolcu gitmek istiyor yaziyor sparta da tutmak istiyor.
Sportif direktorleri onlara gelen resmi bir transfer teklifin olmadigini soyledi.
Hoca oynatacak napayım
Ilk geldiğinde de demişti. Galatasaray deneme tahtası değil. O şansı kaçırdı.Artik futbola konsantre olacakmis. Denenebilir
kendi 11ini yap üstatHoca oynatacak napayım
Ara teklif yapDaha yeni baktim hollanda haberlerine, futbolcu gitmek istiyor yaziyor sparta da tutmak istiyor.
Sportif direktorleri onlara gelen resmi bir transfer teklifin olmadigini soyledi.
Akillandiysa faydalanabilirizKim diyor? Çocuğun hamuru belli istanbulda o kadar ışıltılı gece hayatı varken top mop görmez gözü. Biraz oynama isteği olsa zate Celta bırakmazdı. Geçin.
45 dk mohamedin ayağına top gelmezEmre mor ve emre ç gelmeli.
Mohamed
EmreÇ - EmreK - EmreA - EmreM
Berking
![]()
Emre mor ve emre ç gelmeli.
Mohamed
EmreÇ - EmreK - EmreA - EmreM
Berking
![]()