Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omar Galatasaray'ın futbolcusudur maaş ödediğini gore bu da soruna cevap.
saçmalayıp durma adama maaş ödüyor olmamız sakatlıgı varken oynayacağı anlamına gelmiyor

özet
2 yabancı sag bek var. 3'lü içinde sacha'nın stoper oynadığı maçlar oldugunu söyledi bazı izleyenler de bu da ek bilgi olsun

Barış Alper, sezon içinde şans verilirse Kerem'den çok rahat formayı kapacaktır.

Hem fiziksel açıdan çok daha güçlü hem de topu ayağına beklemiyor.

Kerem biraz daha teknik olabilir ama topsuz koşuları çok az ve topu hep ayağına istiyor.

Barış'ın topsuz koşuları çok daha iyi, hem eski takımında hem de 45 dk oynadığı maçta bize gösterdi onları.

İlk başta adı geçtiğinde 1.5 - 2 milyon € etmez diyordum ama eğer üzerine düşebilirsek çok acayip bir oyuncu yakalamış olabiliriz.

Allah sakatlık kaza bela vermesin.

Her oyuncu tutmuyor, yıldız Adayı bir çok oyuncu alındı bu ülkede; en yakın örneği Elif Elmas… beklenilen patlamayı yapamadı… oyuncu tutmadığı zaman da hem idari hemde teknik yönetim hedefe oturtuluyor. Bu durumda hiçbir yönetim bu riski göze alamıyor.. mesela bu yıl gelirse eğer Morutan tutmazsa yönetimin vay haline… ayrıca Galatasaray yarışmacı bir takım ve bu takımlara olmuş topçu gerekiyor.. Türkiye’de yarışmacı olmayan tek takım Altınordu… yeteri parada veremiyorsun… bu durumda kim niçin getirsin ve gelen niçin gelsin?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu iletiye en iyi örnek

Yönetim nasıl risk alıp yetenekli yıldız adayı topçu transferi yapsın?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bunun da maması kesildi herhalde sesi soluğu çıkmıyor artık

images

Başgan'ın maması gelmese bile o ekmeğini taştan çıkarır :cigara:

nerede kaldı pres yapacak, top çalacak orta sahamız

yoksa sezona taylan, çik ve berkan ile mi girmeyi planlıyoruz

bu orta sahayı ham yaparlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt