Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.946
- 5.459
- 2.493
gerçek ft futbolu budur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defolup gitsinler Galatasaray’dan. Sözleşmeleri kim yapıyorsa, kimin onayıyla yapılıyorsa onlar da defolup gitsinler.ne istiyorsun kaç para alsınlar ?
sözleşmeyi kim yapıo bunlar mı?
hayır adamlar ayrılınca ya da gelince önce yabancı basından duyuyoruz zaten.Ali Naci Küçük:
--
🎙 "Feghouli ve Falcao'nun ayrılmaları şu anda zor."
🎙 "Galatasaray yüksek maliyetli kontratlardan kurtulmak istiyor."
🎙 "Transferlerden ziyade ayrılık görüşmeleri daha zor olacak."
Gündemi sarsacak açıklamar yapmış yine
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O zaman sen de Dorukhan Gedson'dan iyi diyorsun yani ne de olsa bizim gazetecilerimizde Dorukhan- Gedson arasında fark yok diyorlar.rumen gazeteci acı gerçekleri söylemiş
çiko geldiği için artık yapacak bir şey yok. destekleyeceğiz, belki tutar
ama morutan'dan vazgeçmek için geç değil. bir yol olmaz bu heriften.
Cica için çok iyi konuşmuş. Milli takımda son 6 ayda en iyi oyuncularıymış. Morutan için ise hazır mı emin değil ve ederi için 5 ideal diyor Cica'dan pahalı olması yanlış demiş ama oda Becali ve takımı yüzünden demiş. Ama Cica için çok iyi yazmış.
Bu adam Morutan için 10 çok ve Morutan için henüz erken diyor. Cica için ise 3-4 yıl kendini kanıtladı 6 aydır milli takımın en iyisi diyor kendisi ve iş yapacağından emin gibi konuşmuş. Ounas gelmek istemiyor buraya yoksa ilk ona teklif gitti sanırım ama adam gelmiyor bu lige. Vallahi ben Ritsu Daon'ı görmek çok isterim bir de Japon yani sağlam, karakterli çocuktur.bana göre zaten rumenlerden en iyisini aldık morutan yetenekli ana ne olur bilmiyorum aklım ounasta halen o paralara ounasta olur aslınd a
Bu bilgilere nasıl ulaşıyor acaba helal olsunAli Naci Küçük:
--
yav diyorum kadro dışı bırakın mobing yapın diye. bu hortumcuların anladığı dil bu, zerre karakter yok.Ali Naci Küçük:
--
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ali Naci yönetim uzun zamandır tek bir haber bile alamıyor medyada ne duyduysa aynılarını tekrar ediyor.Bu bilgilere nasıl ulaşıyor acaba helal olsun![]()
istemiyoruz kardeşim morutan'ı, zorla mı
Cicaldau için ligde iyi avrupada iyi değildi demis. Bu adam nekadarMoralim bozuldu biraz