Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adminlerim sizden bir isteğim olacak.

Bütün uyeler Galatasaray forması ile resim çeksin ve sosyal medyasını göstersin.1

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Renkdaş benim son kullanma tarihim geçti 10 senelik adamım. beni pas gec

Texeiranin kalitesi bi yana paraci bi adam ama sergen ve ahmet nur cebi diken üstünde.en ufak seyde bi kaos cikabilir.riskli bi ortamda riskli bi transfer.kruseye dönebilir bu durum

Iddia ediyorum bu forumda ki gizli tinerci sayisi Galatasarayli sayisina yakindir adamlar kimi alsa yere goge sigmiyor texeria ghezal ve texeria bize gelse hesap makinesi elinde karakok alip turevini hesapliyorlardi

Ghezalin adi bizimle gecerken istemeyenler simdi muthis transfer diyor pes
Isim verelim Evren Bey

Beyler kim kimi alıyorsa alsın boşverin , bizim derdimiz belli.
Kuşlar böcekler beni ilgilendirmiyor şahsen, topla tüfekle gelsinler.
Bu seneden itibaren seri şampiyonluklar almalıyız.
Gedson-Morutan başta olmak üzere birkaç hamle daha yaptıkmı genç ve dinamik bir kadroyla bu mümkün.

Unutmayın Aslolan Galatasaray’dır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine forumda birileri kuş beyni ile başkalarını diğer takımları tutmakla suçluyor.

Bunu yapan adamda tuttuğu kulübün en büyük efsanesine yani hocasına bir küfür etmediği kaldı.

Forum bu kadar ironik
Hep böyle isim vermiyorsunuz merak ediyorum.

Yahu adam katara gidip kontrat dilendi kafada futbol bitmis emekli ikramiyesine bakti onlar bile almadi besiktas almasa ortada kalacak halen iyi transfer diyorsunuz ghezal yillik 3.5 milyon istiyor verip alsinlar altin yumurtlayacak deseler almam nereye iyi kadro kuruyorlar besiktasin batisidir ghezal texeria ve godin
3-4 mesaj yazdım bu konu ile ilgili okuyup yorumlarsan memnun olurum. farklı birkaç kişinin mesajına yanıt vermeyi amaçladın galiba şu anda gezzal ve godinden bahsetmedim 1.-- tekşera ya da benzer profilde bir oyuncunun bizim için faydalı olacağını düşünüyorum 2.

Sergen geçen sene bize teklif edilse s çekeceğimiz gezzalle ligi aldı

Larini topçu yaptı şimdi onun yerine texeriayla oynayacak

Şlde bişey olmazda ligi öttürür tex eğer bildiğimiz gibiyse hala
Hocam ofans hattı kreatif ama tempo yapamaz bence. Ben ise daha çok geri dortlusunu beğeniyorum. Rosier ve Gidin fark yaratacak adamlar savunmada

Niye küfür? Kadına şiddetin en kötüsü… neymiş Galatasaraylı kadına şiddete karşıymış!.. ulan kadına küfürle ayrıştırma mı olur? Artık bu cahiliye adetini bırakın

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demagoji yapma hacı.

Eğer fark ettiysen, burda Galatasaray'lı gosteren fake şerefsizlere söyledim.

Bütün fenerlilere ve Beşiktaşlılari demedim.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Texeiria nin kalitesine kimsenin birşey dediği yok da adam şuan çok iyi durumda olsa ya da Avrupa takımları neden tercih etmiyor bu oyuncuyu biraz düşünecek olursak futbol artık eskisine göre daha zor genclesmek doğru yapılanma belli bir disiplin dahilinde başarı geliyor biz tek bir oyuncudan mucize bekleyerek ancak eskiyle yaşarız

taş gibi hırçın, mücadeleci bi ortasaha, mümkünse aptal hareketler yapmayan 90dk full konsantre hava toplarinda etkili bi stoper bayağı toparlar bizi. tabi bu yorumda 2 yeni bek transferimizin tutacağını sayıyorum. İnşallah patlamayız ikisinde de. Şunlar sağlanırsa hücumu bir şekilde hallederiz zaten Morutan veya türevi bi eleman da alınırsa ok

taş gibi hırçın, mücadeleci bi ortasaha, mümkünse aptal hareketler yapmayan 90dk full konsantre hava toplarinda etkili bi stoper bayağı toparlar bizi. tabi bu yorumda 2 yeni bek transferimizin tutacağını sayıyorum. İnşallah patlamayız ikisinde de. Şunlar sağlanırsa hücumu bir şekilde hallederiz zaten Morutan veya türevi bi eleman da alınırsa ok
Hocam sagbekimiz ve Cica tam kapalı kutu 😄 İnsan yorum bile yapamiyor

Artık her sene 10 oyuncu transferi göndermeye çalışma muhabbetleri çok sıkıyor transfer politikamız isim üzerine yoksa gelecek üzerine mi olmalı?

Geçen ay olan haberlere göre Teixeira için Çebi 1 milyon € cebinden verecekmiş. Bir miktarda başka birilerinden haberleri dolanıyordu. Artık arka kapı sözleşme mi olur yoksa başka türlü mü onu bilemem.
Yahu bir katakulli cevirecekler zaten limit seyine kaç kere ağlayan adam maliyetli transfer yapıyorsa arkası hile hurda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt