- 18 Eylül 2018
- 16.045
- 12.372
- 1.473
Bir dakika söz konusu Melo ise akan sular durur benim için. Donk u rotasyon için alacağımıza Melo gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konsantrasyon eksikligi
Cicaldauya 6.5 verip Morutana bu kadar para vermemek ters iş yapmak olur.Fatih Terim: Morutan'ı 17 yaşından beri Scout ekibimiz izliyor.O zaman almamamızın nedeni o zaman da piyasası vardı.Morutan'ı istiyoruz ama istenilen rakamlarla almayız.
Üstad ilk defa kötü haber verdinFatih Terim: Morutan'ı 17 yaşından beri Scout ekibimiz izliyor.O zaman almamamızın nedeni o zaman da piyasası vardı.Morutan'ı istiyoruz ama istenilen rakamlarla almayız.
İstifa da bir hizmetFatih Terim: "Eğer olur da bir tane yardımcı olursa bu oyuncunun Galatasaray içinden gelmiş birisini olmasını istiyorum." (Ajans 1905)
![]()
aynı şeyler yav 10 milyoına almayız diyo insinler alırız diyo kısacaÜstad ilk defa kötü haber verdin
Bir de böyle deneyelimÜstad ilk defa kötü haber verdin
Ya yeter YETER YETER Y E T E R!Fatih Terim: "Eğer olur da bir tane yardımcı olursa bu oyuncunun Galatasaray içinden gelmiş birisini olmasını istiyorum." (Ajans 1905)
![]()