Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Halil geldiğinde %99unuz bunu niye aldık dedi, Sivaş maçında altı pastan kaçırdı geri gönderin dediniz Nisanda oynamaya başladı ki iki santraforu da kaybetmiştik ve şimdi Halil'i istemeyen yok.

Gedson geldi aynısını yaptınız adam oynayınca tek başına rakip orta sahaların hepsine üstünlük kurdu.

Şimdi ise Keremle Bayla sezon mu geçer diyorsunuz.

Anlamak güç hakkaten.

Falcao, Feg, Babel gibi direkt katkı veren adamlar yüzünden bugün bunları yaşıyoruz, makul olun biraz.
Yav Hocam kime ne anlatıyorsun sen. Admin olmasan seni çoktan linç etmişlerdi. Adamlar full konsantrasyon düşmanlık derdinde.

Beklerden birini yerli yapmamız lazımdı. Beşiktaşta da 3 yerli sıkıntı yaratacak gibi kale dışında yerli kullandıkları bölge var mı? Salih Kenan falan ne vereceği belirsiz oyuncular

Anlıyorum demek istediğini de bence imkansız o tarz hamleler.

Melo'ya kiralama bedelleriyle 8 m euro bonservis ödedik, Fernando'ya 5 verdik.

İkisine de 3.3 net maaş verdik.

O kalite adama bu bedelleri vermezsek getiremeyiz.

Açıkçası ben bu bedellere 2-3 adam alma taraftarıyım.

Fenerin kadrosu 2-3 hamleyle en geniş kadro olacak zaten yine, geçen sene de finishe gelebildilerse geniş kadroları sayesinde oldu bence.
Ben Melo tarzı sürpriz bir transfer bekliyorum.yakinda ne olacak göreceğiz.

bizim transfer tahtası mi kapandı noldu biri aydınlatsın lütfen benim bildiğim 1 ay var transferin bitimine?

ama okuduğum yorumlar bu transferler olmadı, sezon bunlarla geçmez tarzı xd ya transfer cezası aldık ya da transfer dönemi bitti herhal.. Başka oyuncu alınmayacakmis gibi yorumlar

önce şu stoper transferini yapsınlar defansın oturması en zor iş çünkü. sonrasında feg,falcao ve babel emekli biraderlerle işimiz var, bi şekilde yolllamalıyız da nasıl olacak orası muamma işte.

Anlıyorum demek istediğini de bence imkansız o tarz hamleler.

Melo'ya kiralama bedelleriyle 8 m euro bonservis ödedik, Fernando'ya 5 verdik.

İkisine de 3.3 net maaş verdik.

O kalite adama bu bedelleri vermezsek getiremeyiz.

Açıkçası ben bu bedellere 2-3 adam alma taraftarıyım.

Fenerin kadrosu 2-3 hamleyle en geniş kadro olacak zaten yine, geçen sene de finishe gelebildilerse geniş kadroları sayesinde oldu bence.

Kesinlikle katılıyorum. Tek kulvar, geniş kadro ile ipin ucunu kaybetmediler.

Bizim kadroda bu da yok. Esasen baksan var lakin çoğunu futbol bırakmış, onlar futbolu bırakmasa bile. Öncelik ortasaha ve sağ kanat olmak üzere yapılacak transferlere ihtiyacımız var. 8M€ bonservis + 3M€ maaşı tek oyuncaya paket edeceğime, iki aklı başında genç isme yatırımı tercih ederim ben de kesinlikle.
Bu takım net isim diyerekten, zararın çoğunu cekti bu zamana dek. Su anki gidişat bana kalırsa harika. Bir kaç eksiği tamamlarız umuduyla..

Arkadaşlar Halil geldiğinde %99unuz bunu niye aldık dedi, Sivaş maçında altı pastan kaçırdı geri gönderin dediniz Nisanda oynamaya başladı ki iki santraforu da kaybetmiştik ve şimdi Halil'i istemeyen yok.

Gedson geldi aynısını yaptınız adam oynayınca tek başına rakip orta sahaların hepsine üstünlük kurdu.

Şimdi ise Keremle Bayla sezon mu geçer diyorsunuz.

Anlamak güç hakkaten.

Falcao, Feg, Babel gibi direkt katkı veren adamlar yüzünden bugün bunları yaşıyoruz, makul olun biraz.
Yüzde 1 sizmisiniz hocam bende alınmasına sevinmiştim bonservis olsaydı daha çok sevinirdim 😂

onyekuru'ya 5 milyon euro verilip alınmadı diye yangın yapıyorsunuz da 3 yerlili bir kadro yapıp onyekuru'yu kadroya dahil edin bakayım

sol kanatta kerem-barış hatta babel varken onye'ye verilecek 5 milyon euro bonservisin ve maaşın sağ kanat ve orta saha için ayrılmasında ne gibi saçmalık var?
Bu arkadaşlar dan mantık bekleme, art niyetli yorumlar bunlar.

Zaten 3 tane sol kanat var, bir tanesi mecburen yerli olacak.

Neden 5 kuru ya verelim, hele orta saha ve sağ kanat boşken?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Yüzde 1 sizmisiniz hocam bende alınmasına sevinmiştim bonservis olsaydı daha çok sevinirdim
Aynen 2019da konusunu açmıştım Ümit milli maçtan sonra, baştan beri ümitliydim Halil'den.

Tabii en azından keşke 1.5 sene kiralasaymışız.

Oyuncular gitmeden transfer beklemek biraz hayal olur gibi. Ağustos'un sonlarına doğru çok sık gelişmeler yaşanır.

Yine fenerliler ve bjkliler doldurmuş forumu

Ilk 5e giremezmiş, merak etme bizim ölümüz averajla şampiyonluğu kaçırdı.

Daha da transfer yapacağız.

Son 2 maçta 7 yedik kardeşim niye durumu görmek istemiyorsunuz. Takımın durumundan endişe duyan daha iyi olması için bişeyler yapılmasını bekleyen insanları niye hemen düşman gibi görüyorsunuz.
Şunu da ekleyeyim şampiyonluğu kıl payı kaçıran takım ölümüz ise bir önceki yıl bilmem kaçıncı olan takım neyimizdi

Beklerden birini yerli yapmamız lazımdı. Beşiktaşta da 3 yerli sıkıntı yaratacak gibi kale dışında yerli kullandıkları bölge var mı? Salih Kenan falan ne vereceği belirsiz oyuncular

kendi takiminda oynadiginda gicik edecek, ama rakip takimda oldugunda sinir bozucu bir adam olabilir kenan.

Son 2 maçta 7 yedik kardeşim niye durumu görmek istemiyorsunuz. Takımın durumundan endişe duyan daha iyi olması için bişeyler yapılmasını bekleyen insanları niye hemen düşman gibi görüyorsunuz.
Şunu da ekleyeyim şampiyonluğu kıl payı kaçıran takım ölümüz ise bir önceki yıl bilmem kaçıncı olan takım neyimizdi
Tamam yedi yedik, teknip ekip farkında değilmi? Transfer yapmayacağını soyledi mi yönetim? Eksik halen fazla, para kısıtlı ve halen kadroyu kuracağız diyorlar.

Galatasaray en son ne zaman ilk 5e girememiş?

Ne yapalım, tavsiyeniz nedir?

Hoca yı kovdun tamam, yeni ve genc yabancı getirdin, kadro halen eksik!

Açıkçası ligi takip etmemek için yabancı sınırı bile yeterli, bu sene kural değişmezse gelecek seneden itibaren izlemem muhtemelen.

Kurallar ciddi şekilde katılaşacak, 21 yaş altı yerli oynatmak falan zorunlu olacak, sayı önce 7ye sonra 6ya inecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt