Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belliydi çok kötü takım

90 lı yılların ortalarındaki tr ligini izler gibiyim.morutanın alınması için bu ligi donunda sallaması gerekir.cicaldau berbat bi takımın tüm performansının yarısını kendi yapmış.çocuk özel bi oyuncu olmalı biz ne kadar daha geliştirir büyük katkı alırız onu bilemem.benim içime morutan sinmedi ,sanki yusuf erdoğan kadar bi oyuncu gibi geldi bana

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sanki defansif değil de kanat oyuncusu gibi geld. Hep kanatta pozisyon alıyor videolarda

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana daha çok 3lü orta sahanın dinamik oyuncusu gibi geldi. Kovacic de benzer rolde oynuyor genelde zaten ama kesin oyun zekasında falan problem vardır.

Falcao ve Feg kolay kolay oynamaz bu sezon, oynamadan da kontrat alamazlar gelecek sezon. Feg'in 4 sene daha oynarı var, Araplardan kontrat alır isterse.Nesi agresif o yazdığımın

Benim tarzım o
Falcao bizden yatarak alir parasini seneye de kendine öyle veya böyle bi takim bulur, ha bizden aldigi parayi alamaz ama genede 2m civari bi paraya 2 sene daha kapak atar bir yere. Feg bu sekilde devam ederse seneye emekli olur. Hic bakmiyor kendine. Bizden aldigi para ömur boyu 7ceddine yeter de artar bile

Scout işini bir önceki adımda yapmaya calismak gerek Luyindama için 8 milyon Euro değilde bir sene önce bulup 250 bine alabiliyorsan basarilisin 11 milyon verip almislarsa demek ki sen bulmamissin herkesin haberi varmış ...
Bu da pek mümkün değil malesef bizim ülkede ki büyük kulüplerde. Sacha'yi aldık 1m'e adamlar eee bu çok ucuz demek ki çöp diyorlar oyuncuya sövüyorlar. Ne kadar aptal bi zihniyet

Ayni şekilde her sene, her takım şampiyonluk beklediği için çok yüksek bi performans beklentisi oluyor taraftarın. Bu da o 200b euroluk aşamada ki, gelişiminin daha en başında olan oyuncuyu almayı zorlaştırıyor. Oyuncu içinde zor bir durum tabii bu saçma baskı ortamı.

Ozan'a penaltı yaptırdı diye sövmeyen kalmamıştı

İzlemedim de videolarda Kovacic gibi nasıl herifse anlamadım

Bir bokluk olmalı 3e bırakıyorlarsa
1 sene sözleşmesi kalmış ondan olabilir

fakat bu paraya hala alıcı bulamamsı düşündürücü madem bu kadar potansiyelli herif tabi en iyi teklifi bekleme ihtimalide var

Bana daha çok 3lü orta sahanın dinamik oyuncusu gibi geldi. Kovacic de benzer rolde oynuyor genelde zaten ama kesin oyun zekasında falan problem vardır.
İllaki defosu vardır ama dediğin gibi bu da tempolu gibi. Taylan , Berkan tempolu. Çiko çift yönlü ; hocanın tanımına uyuyor aslında. Defansif adam değil ama bu bence öyle gelip top kapmak için kendini yırtan birine benzemiyor

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Steaua 34. dakikada 3 oyuncu birden degistirdi

Anlık Becali:
IMG_1165.webp

Becalinin tüm takım 10 milyon etmez.yarim saattir maçı izliyorum uta takımıni iyi izlesin bizimkiler çok iyi takım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt