Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
Luis Araujo mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav ciddi değilmiş twitter tayfa roşuyu etiketliyo bak mprutanı almıyoz diye stratejik yani herhalde ama işe yarar mı bilememSalmazlar yaw. Geçen sene iyi süre aldı bu sene de oynamaya devam eder. Salsalar da paramız yetmez ztn
Yalanmış yav tw deki elemanlar uydurmuşnereden çıktı
ben kaçırdım
nereden çıktı
ben kaçırdım
Bu Kim Min Jae’i videolarda izledim de biraz Maguire’e benzettim ama daha hizli bir stoper. Kac para istiyorlar acaba.
Sıddık yapma, gelecegi varsada gelmezAbdou hayırlı olsun
aleyhimize totem yapmaktan bıkmadın usanmadın!!!!Abdou hayırlı olsun
Birde shisha soyle niffoma met appel mintBu iş bende. Yarin bir ugrar döner box yeme eşliğinde aklını çelerim. Yönetimde iş yok. Iş başa düştü
sözleşmesi bitmiyor mu onun? sıkıntısı maaş'ı olur gibiBu Kim Min Jae’i videolarda izledim de biraz Maguire’e benzettim ama daha hizli bir stoper. Kac para istiyorlar acaba.
!!Arda başka milliyetten olsa 30a giderdi. Aynı dönemin topçusu Modric 2008de 21 milyon euroya gitmişti Tottenham'a.
19unda ŞL'de Liverpool tokatlayan başka topçu çıkaramadık ondan sonra.
Olayı da yetenek değil özgüvendi.
senelik 2. milyon euroya köpek olurBu Kim Min Jae’i videolarda izledim de biraz Maguire’e benzettim ama daha hizli bir stoper. Kac para istiyorlar acaba.