Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.243
- 102.359
- 5.238
:rose:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:rose:
Ghezzal ile pek bir benzerliği yok aslında. Tercihlerinde ve topu ayağından çıkartma süresinde sıkıntıları olan ama benim izlerken keyif aldığım, yetenekli bir oyuncu. Skor katkısı bu yüzden düşük zaten. Ama Galeno gibi birisini alamayacaksak ve 5 milyona bu arkadaşı alabileceksek ben isterim. Tertemiz bir kanat oyuncusu. Ama diğer mesajımda da dediğim gibi yolunun buraya düşeceğini sanmıyorum.Cok degisik bir oyuncu cok seri bir adam cok cabuk yon degistirip hizlanarak adam geciyor gibime geldi biraz ghezali andiriyor ama etmi tavukmu balikmi anlayamadigim adamlardan biri bence bize daha net calim atabilen dar alan kabiliyeti daha yuksek biri lazim
Oraya gitmek için bizi bir kez daha soyar bu kerkenez!müthiş 1 fikir. oraya gönderir limiti açar maaşını da dolaylı olarak öderiz.

Yusuf takibe almislar
Falcao ve Babel’i aldik da noldu? Nzonzi geldiginde ne oynadi? Seri geldiginde taraftar sallayip dururuyordu. Feghouli ve Belhanda son 2 sezonda top mu oynadi? Kimi ilk 11’e yazalim renktas? Marcao alindiginda portekiz’in sonuncu siralarinda olan takimin stoperi alindi diye bazilari elestiriyordu, simdi takimin en degerli oyuncusu.Koskoca Galatasaray taraftarlari keremi boeyi barisi ilk 11 e yaziyolar basit bi rumen futbolcunun nöbetini tutuyorlar.YAZIK
Geleceği yönelik taraftar senin gibi günü kurtarmak amaçlı değil onun için git ötede oynaKoskoca Galatasaray taraftarlari keremi boeyi barisi ilk 11 e yaziyolar basit bi rumen futbolcunun nöbetini tutuyorlar.YAZIK
Hayatın boyunca böyle sığ düşünerek mi bu yaşa geldin?Koskoca Galatasaray taraftarlari keremi boeyi barisi ilk 11 e yaziyolar basit bi rumen futbolcunun nöbetini tutuyorlar.YAZIK
Egero taraftarlar Falcao, Feghouli vs içinde nöbet tuttu.
Baktı ki bu b.k olmuyor içi geçmiş futbolculardan, gençlere önem vermeye basladi
Bi b.k olmuyor dedigin futbolcunun iki sampiyonlukta direk katkisi var feghouli olmasa belkide basaksehir stadimizda sampiyonluk turu atacakti.her futbolcu ile dogru zamanda vedalasmak cok önemli kahraman iken bi anda yuhlanan adam oluyorsun musleranin sonuda maalesef böyle olacako taraftarlar Falcao, Feghouli vs içinde nöbet tuttu.
Baktı ki bu b.k olmuyor içi geçmiş futbolculardan, gençlere önem vermeye basladi
Ya fenerli ya da iq 10.Koskoca Galatasaray taraftarlari keremi boeyi barisi ilk 11 e yaziyolar basit bi rumen futbolcunun nöbetini tutuyorlar.YAZIK
Hayatın boyunca böyle sığ düşünerek mi bu yaşa geldin?
Koskoca Galatasaray taraftarlari keremi boeyi barisi ilk 11 e yaziyolar basit bi rumen futbolcunun nöbetini tutuyorlar.YAZIK
Koskoca Galatasaray taraftarlari keremi boeyi barisi ilk 11 e yaziyolar basit bi rumen futbolcunun nöbetini tutuyorlar.YAZIK

Benim icin futbolcunun yaslisi genci yok iyi futbolcu kötü futbolcu vardir burak 36 yasinda lille gibi takimi sampiyon yaptiGeleceği yönelik taraftar senin gibi günü kurtarmak amaçlı değil onun için git ötede oyna
Anladım...