Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.344
- 102.479
- 5.238
Only two seasons ago, Al-Ahly signed Aliou Diang for one million and 100 thousand dollars.
Galatasaray made an offer to include him for 5 million and 500 thousand dollars..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 sene önce, 1.1 milyona aldılar, 5.5 a satıyorlar büyük başarı diyor.
Barakat reisBizim Mısırlı abi kimdi ya mostafa transferinde ona ulaşmamız lazım![]()
valla bana kalsa sağlam iki 8 le oynamayı seçerim.berkan ve gedson bence gayet yeterli hatta çokta kaliteli olur çünkü çok özellikli iki oyuncu oluyor orta sahanda.hem genç dinamik hem savunma yönü iyi hem hücum yönü .önlerinede ben cicayı tuttum yalan yok bu çocuk klasik 10 no yeteneğine sahip olmasının yanında adam 8 no özelliği yüksekte bi oyuncu.yani gedson berkan cicaldau sen üç top kapabilen 8 no ile oynuyorsun.bu nedemek oluyor ,bu senin rakibi önde boğman demek adamların tek çaresi uzun top yapması demek.Ne geliyorsa bu yumusak mubabbeti yuzunden geliyor basimiza gecen sene ligin en az gol yiyen takimiydik ortasahamiz cok mu sertti?.Gedsonu goren Yumusak saniyor ama adam temposu ile rakibi yiyip bitiriyordu cocuk.Bize uretken ortasaha lazim. Sonra pozisyon bulma ve uretkenlik sorunu yasiyoruz.
Hele şu serefsize bak, taraftar 10 istiyordu, takım 7.5 ama 5.5 a bitti, üstüne Mostafa Mohammedi de verin diyor.
Verin mi diyor yoksa onuda mi teklif ettik diyor? AnlamadimHele şu serefsize bak, taraftar 10 istiyordu, takım 7.5 ama 5.5 a bitti, üstüne Mostafa Mohammedi de verin diyor.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Aynen barakat abiye ulaşmamız lazım
Bana verin diyor gibi geldi.Verin mi diyor yoksa onuda mi teklif ettik diyor? Anlamadim
Rıza kayaalpi yere seren herif değil mi buHeybetli
![]()