Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylanı beğenmeyen futboldan anlamıyordur bu kadar net geçen sene etebonun oynadığı maçların yarısında oynasaydı 10 puan farkla şampiyondun bak bakalım kaybettiğin maçlara kim yok üstelik sakatlanmadan full istikrarlı bir şekilde oynadı neymiş Fernando gibi sertlik katamıyormuş Melo desen anlarımda Taylan Fernandodan çok daha sert bir oyuncu.Fernandoyu değerli kılan pozisyon bilgisi ve oyun aklıydı.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Etebo rezzzzzalet ötesi bir sığır olduğu için olabilir mi

Evet çok mantıklı bir maç üzerinden yanına Gedson ekleyerek yorumlayalım. O düşük yetenekli dediğin adam sayesinde Beşiktaş'ın ön tarafı rahat rahat hücum yaptı. Sen Seri falan bokluyordun yanlış hatırlamıyorsam ne oldu da yeteneğe bakmaya başladın ? Bir derbi üzerinden lig yorumlamak falan komik fanboy davranışları. Taylan fanboyu olmak da ne bileyim.
Taylan ile ilgili mesajlarımı okumak istersen konularda arayıp okutabilirsin. Çünkü bakış açımı hiç anlayamamışsın. Neyi yorumladığımı da bilmiyorsun. Sadece öfke kusuyorsun şu an. Takıntı haline getirmişsin oyuncuya olan antipatini.

Ayrıca Seri'nin yetenekli bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Bu fiyat daha gerçekçi gibi eski haberlere bakmıştım Manu ilgilenmiş kulüpler Dünya kupasi zamanı 8 milyonu reddetmisler diye okumuştum.. 5 milyon falan tuhaf gelmişti zaten bu herifte büyük bir ahraz mi çıktı diyordum..

Abi manu falan me yapsin bu herifi ya ? Mısır basınıni mohamed transferinden tanidik zaten.

St johnston maçı kadromuz belli oldu mu? Psv maçlarına ek kimler olacak?

Geçen sene ads getirmiş denemiş adamı
ne manusu

Enis Destan bildigim kadariyla henuz transfer olmadi

Madem genc oyunculardan kurulu bir takim hedefi var,enis destan’i kacirmamak lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt