Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha en son sampiyonlugumuzu unuttun. Ondan sonraki sezonda iyidir lakin sampiyon olamadik. Basaksehir olmustu.
Gösterdiği ortalama rating ile takımın sonlarında yer alıyor o sene.

Muslera'ya kötü kaleci demiyorum ancak aldığı para ile gösterdiği performans özellikle son senelerde berbat.

Artık gerçekten fazla geç olmadan yerli bir kaleciye geçmemiz gerektiğini düşünüyorum..

2 macta adami sildiniz yere batirdiniz, yapmayin bu kadar da gunluk yasayan Galatasaray taraftari olmayi birakin lutfen. 10 yildir adamin her macini izledim evet kotu maclari oldu kabul ama bitmis falan nedir ya? Daha 35 yasinda bu sezon bir gorelim bitmis mi anlariz sonra.
Halen salak salak konusuluyor mu cidden Nando konusunds

Gösterdiği ortalama rating ile takımın sonlarında yer alıyor o sene.

Muslera'ya kötü kaleci demiyorum ancak aldığı para ile gösterdiği performans özellikle son senelerde berbat.

Artık gerçekten fazla geç olmadan yerli bir kaleciye geçmemiz gerektiğini düşünüyorum..
Zaten gelecek adina yerli ve genc kaleci bulmaliyiz o konuda katiliyorum ama 3 yillik yeni kontrat yapildi Muslera ile artik bu saatten sonra para konusmanin bir anlami yok. Kotu oynarsa zaten bundan sonra yeri garanti olmaz ama ortalama bir Muslera cikar ve oynar ise yine bizi 2-3 yil goturur.

Ali Taha Demir, alacan samsunspordan Genc kaleciyi sabir edecen. Su Anki musleranin verdigi performansin Altinda kalmaz. TFF U19 samsunu türkiye sampiyonu yapti.
Yada alt yapidan iyi kalecilerinden birine sabir edecen.

Zaten gelecek adina yerli ve genc kaleci bulmaliyiz o konuda katiliyorum ama 3 yillik yeni kontrat yapildi Muslera ile artik bu saatten sonra para konusmanin bir anlami yok. Kotu oynarsa zaten bundan sonra yeri garanti olmaz ama ortalama bir Muslera cikar ve oynar ise yine bizi 2-3 yil goturur.
Bu güzel konuşma için teşekkür ediyorum.

Ali Taha Demir, alacan samsunspordan Genc kaleciyi sabir edecen. Su Anki musleranin verdigi performansin Altinda kalmaz. TFF U19 samsunu türkiye sampiyonu yapti.
Nandonun halen büyük sakatliktan cikip muazzam oynayip sonrasinda düsüs yasadigini unutmayin. Adam döner döner über performans sergiledi.
Son 2 psv macinda evet iyi yumurtladi, ama takimin digerlerinde de bi halt yoktu. Kral toparlar yine

İngiltereden gelen haberlere göre Tanganga bekleyecekmiş alacağı süreyi görmek için. Koca Galatasaray 21 yaşındaki oyuncunun keyfini beklememeli. Şurda ligin başlamasına sayılı gün kalmış, 1 ay adamın paşa gönlünü mü bekleyecez. Vallahi skandal.

Muslera
Boey Tanganga Marcao PvA

Berkan (Taylan)Gedson

Kerem Cicaldau Morutan

Mostafa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aynen salaklık yav nasıl konuşurlar :crushed::crushed::crushed:

21-22 -> 8+6 yabancı
22-23 -> 7+5 yabancı
23-24 -> 6+4 yabancı

:tbr::tbr::tbr:
11/12
12/13
13/14
14/15

Yabanci kurali yok muydu? Vardi eeeeee . Hatta daha beteri vardi

5+0+3 bile düsmüstü

15 milyon gibi opsiyonun tek esprisi şu olur: Adam süper oynadı, sezona damga vurdu diyelim. Bi PL takımı gözüne kestirdi. Tottenham'a geri dönse 30-40 çekecekler, bize der ki hacı gel sana ateşleme yapayım, 15'e bonservisini al, 20'ye bana ver. Havadan 5 kağıt cebe at.

Sörloth benzeri bir anlaşmaya yol açar. Ama onun için de adamın efsane performans yapması lazım, forumun ismini Japhet Tanganga Transfer Forumu yaptıracak bir performanstan bahsediyorum. Zor.

Nandonun halen büyük sakatliktan cikip muazzam oynayip sonrasinda düsüs yasadigini unutmayin. Adam döner döner über performans sergiledi.
Son 2 psv macinda evet iyi yumurtladi, ama takimin digerlerinde de bi halt yoktu. Kral toparlar yine
Kontenjan icinde önemli Türk olmasi söyle über performans göstermedikten sonra yabancinin oynamasi mantiksiz.

11/12
12/13
13/14
14/15

Yabanci kurali yok muydu? Vardi eeeeee . Hatta daha beteri vardi

5+0+3 bile düsmüstü
kafaya bak pırıl pırıl, ekonomi de mükemmel ya şuan en iyi yerlileri çatır çatır topluyoruz :d
2021 muslerası'da mükemmel, 2024'te de asıl kıvamına ulaşacaktır wonderkidimiz

Kontenjan icinde önemli Türk olmasi söyle über performans göstermedikten sonra yabancinin oynamasi mantiksiz.
Zaten en gec 2 sene sonea gidecek. Yapacagimiz tek sey yerli bi kalecip belirleyip almak. Bu sene mevcut takiminda park edeceksin, seneye yedege ondan sonra ilk 11. sanirim bunu okanda yapiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt