Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanganga stil olarak sanki denayer’a benziyor oyun anlayisi falan

Denayer’i begeniyordum ben Umarim Tanganga da en az onun kadar hizlidir cünkü savunmayi önde kurdugumuz icin hizli stoper sart

Bi hoca kafasında bi sistem belirler ve kemik 11 i olur o sisteme göre ,buna rağmen yani iş sistem ve kemik 11 ile de bitmez.o 11 içinde oynatacağın sistem esasen bir veya birden fazla oyuncu üzerinden yapılır.hoca mustafayı geliştirme üzerine çalışırken kafa patlatırken ne hikmetse bu oyuncuya kanatlar bekler nasıl asist yapar die o oyuncular üzerinde hiç bi gelişmeye yönelmiyor.yönelseydi koca bi sezonda biz neden yırtındık arkadaş orta açan oyuncu yok duran top (korner firikik ) neden iyi ortalarla goller bulamıyoruz demezdik.ben sorunun Mustafa’da değil hocada olduğunu düşünüyorum.mustafa özverili oynuyor ama çocuk öyle kötü oyun vardıki kayboluyordu buyüzden.sağa sola mal gibi koşup duruyordu

Tek forvet mi oynuyorsun elinde jardel mustafa gibi tek vuruşu sağlam fovetin var ise senin kanat oyuncularında orta sahada eğer varsa elinde 10 no oyuncun eğer yoksa 8 numaralı ama ayağına hakim 10 no gibi bi oyuncun o forvete ve 10 no ya ya da 8 no ya göre oynar.senin beynin ya 10 no ya 8 no olur kanatlarını forveti besler kanatlarında beklerinde öncelik olarak forvetini besler .

Çift forvet oynuyorsan bence o zaman hücum oyuncularının hepsi takım beynine göre davranır oyun beyin üzerinden tasarlanır.mesela hagi varken şıno varken hücum oyuncularının hepsinin gol bulma durumu oluyordu ve hepside şınonun ayağına bakıyordu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam Tanganga işine soğuğuz da Donk'u tercih etmek ne yahu ? Galatasaray tarihinin en kötü stoperi falan olabilir o herif. Defansif olarak rezalet bir adam , o boya rağmen doğru düzgün kafaya bile çıkamaz. Sırf ayağı iyi diye stoper mi oynatılır , bir sürü hatası var geçen sene de. Kurtulduk çok şükür.
Hoca boşuna mı oynattı o kadar, bilmiyor mu bu işi? Donk'a bir Ramos demedik ama fiyat performans açısından elimizdeki en iyi stoper ikilisi Donk-Marcao idi.Zaten ligin en az gol yiyen defansı, Muslera'nin bile yarım sezon sakat olduğu durumda...Tarihin en kötüsü demek Galatasaray tarihini ya bilmiyor ya da hiç maç izlemiyorsunuz demek! Burdisso,Almaguer,De Boer gibi isimleri görmüş bir camiayiz.Maicon'u bile göndermiş, Lyundama'yı kesmiş Donk'u oynatmis hoca,git dendiğinde İspanya'ya gitmiş,paf takımla idmana çıkmış ve yine çalışarak formayı almış.Keşke her oyuncu onun gibi olsa da yıllarca stoper eksiği cekmesek...Kaan Ayhan'a bile çok pahalı alamayiz denilen bir ortamda profil olarak daha düşük çapta oyuncular oynayacağına gelsin Donk oynasın;hiç siritmaz, performans da verir,paramız da boşa gitmez.Varsa daha iyi opsiyon fiyat performans açısından söyleyin ancak "Donk,Diagne gibi"işini yapan oyuncuları kotuleyip yerine çöpleri doldurarak takım kalitesi yükselmiyor.Daha ilk PSV maçında Donk oynasa böyle hezimet yaşamazdık, değişim daha iyi alternatif bulunca olur; sırf yüzü eskidi deyip transfer yapmak için yapıyorsak boşa zaman,para ve emek kaybı.Kaybedilen sezonlar da cabası.

Umarım öyledir. Mesela Stanciu öyle gibiydi o yüzden istemiştim. Cica o görevi yaparsa çok şey değişir. En iyi ortacımızın Ömer Bayram olması canıma tak dedi artık

Ergün penbe hatırlıyorum o kadar kötü orta açardıki top ayağına geldiğinde orta açmasın denirdi.ergün üzerine gidip çalıştı ve hagiden sonra en iyi ortacımız oldu.takım antreman yapmıyor yıllardır takım antreman yapmıyor hiç bi konuda bi ilerlemişlik yoksa takım antreman yapmıyor demektir geliştirilmiyor demektir otorite yok demektir.antreman fitness yapma anlamına gelmiş demektir oyuncular yalandan vakit geçiriyor demektir.suç mustafa veya keremde mi yoksa hocada mı ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

millet kiralık futbolcuya niye karşı anlamıyorum. keşke mümkün olsa da tüm kadroyu kiralık topçulardan kursak. hem daha ucuz hem daha verimli hem de başa bela olma ihtimali yok.

Kafaya çıkamayan Donk’un kafa golüyle Antalya’da maç aldık , Fener maçını çevirdik ve sayısız örnek. Ya da Başakşehir maçında Onyekuru’ya yoktan gol attırdı. Tamam beğenmiyor olabilirsiniz zaten top-class falan değil tabiki ama bizim stoper çöpü dolu tarihimizde ben Donk’a rezalet vs demem.
Verdigin orneklerin hicbiri Donk'un stoperligi yani oncelik gorevi savunma ile alakali degil renkdas! Donk yuzunden Marcao tek stoper oynadi gecen yil. Galatasaray tarihinin en kotu 3 stoperinden biridir benim icin.

millet kiralık futbolcuya niye karşı anlamıyorum. keşke mümkün olsa da tüm kadroyu kiralık topçulardan kursak. hem daha ucuz hem daha verimli hem de başa bela olma ihtimali yok.
Ben kiralik oyunculara karsi degilim diger arkadaslari bilemem de , ama senin dedigin tamamen sacma kusura bakma da. Takimin omurgasini nasil sirf kiralik oyuncular varken kuracaksin? Aidiyet duygusu ? Her yil yeni kadro? Her yil iskence, gelecegi dair plan strateji yok. Basari hic gelmez bu yapiyla. Boyle futbol/takim planlamasi mi olur Allah askina ;D

Tanganga stil olarak sanki denayer’a benziyor oyun anlayisi falan

Denayer’i begeniyordum ben Umarim Tanganga da en az onun kadar hizlidir cünkü savunmayi önde kurdugumuz icin hizli stoper sart

Daha sert ve Denayer'in aksine temaslı oyunu seviyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt