Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dsmart üzerine para verse de üye olmam ömrümün sonuna kadar haftada bir arayacaklar zırt pırt aman yok kalsın.
Melih abi seçeneklerde hepsini kapatabiliyorsun aramıyorlar.Ayarlarda var eposta sms aranma diye, 3 unude kapatabiliyorsun.Üyelik bilgileri kısmından.

Torpilli yapılanma olursa burak elmas felan boşa para harcamasın zerre faydası olmaz.işte hollandada takım aldım hasan şaş sen geç oraya Danimarkada takım aldım ümit geç oraya felan ile olmaz.alman genç yırtık hocalardan alacan ya da her takıma bi ülke ekolü sistemiyle yatırım yapacan.birine italya birine alman birine ingiliz birine bilmem barcalı oyuncuların ispanya milli takımındaki çoğunluğundan dolayı dünya kupası avrupa kupası kazandırdırğı oyun anlayışı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Melih abi seçeneklerde hepsini kapatabiliyorsun aramıyorlar.Ayarlarda var eposta sms aranma diye, 3 unude kapatabiliyorsun.Üyelik bilgileri kısmından.
seni dsmart merkezi aramıyor ki.

filanca pazarlamadan hande hanım şükrü bey arıyor biz dsmarttan arıyoruz diyorlar.engellesen de bitmiyor aramalar.ben teee 2011 de mi bir kez kart almıştım 1 yıllık beni 10 senedir arıyorlar.son bir iki sene azaldı artık

seni dsmart merkezi aramıyor ki.

filanca pazarlamadan hande hanım şükrü bey arıyor biz dsmarttan arıyoruz diyorlar.engellesen de bitmiyor aramalar.ben teee 2011 de mi bir kez kart almıştım 1 yıllık beni 10 senedir arıyorlar.son bir iki sene azaldı artık
O zaman hapı yuttuk.Neyse zaten telefon umumhane telefonu gibi ha 1 eksik ha 1 fazla:)

Stadın son durumu hakkında neden bir bilgi paylaşım yok. Yasakmı stada girmek

Süper Lig’e yükselen takımlardan Giresunspor kadrosunu Adana Demirspor’dan Hamidou Traore ile güçlendirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, 24 yaşındaki orta saha oyuncusuyla 2+1 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtildi ve "Kendisine Giresunspor ailesine hoş geldin diyor, çotanak armalı forma ile başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz." denildi.

1628166969426.webp

"Avrupa'da pek bilinmiyoruz, bu yüzden buna sahip olmak güzel ve umarım beraberlik için bize bir şans verebilir.

"Biz mazlumlarız ve kaybedecek bir şeyimiz yok. Dışarı çıkıp performans göstermeliyiz."

Aga bee, yak yak yak 🚬

zeki u.d. : halilin babasıynan konuştum brenford vermiyor dior

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt