Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.909
- 8.587
- 2.068
Lille her taşın altından çıkıyor, 1-2 futbolcusuna salça olsak ya, ayartsakya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eldekilerden de olmayalim daLille her taşın altından çıkıyor, 1-2 futbolcusuna salça olsak ya, ayartsakya
KeşkeeeEldekilerden de olmayalim da![]()
Bjk Nainggolan’a yillik 3 milyondan 2 yillik sozlesme teklif etmis.
Adamlarda Türk oyuncu fetişistliği var.Lille isterse alır adamların alım gücü var.
Irkçılık toptan reddedersek olur.Benim söylediğim bazı pozisyonda bazı alt yapı ve ülke profilleri uygun değil.Örneğin stoper için İskandinav, ön libero için Afrika, kanat bek için Brezilya vs...
Her idman fotosunda da genelde onlar çıkıyor deli oluyorumçöpler hala kadroda gelenin hiç bir önemi yok
Marcaoyu satalım ozanı alalım.artı kaan ayhanı alıp zaman zaman sağ bekde oynatarak yabancı sınırında elimiz rahatlar. Kanatlara bu sayade fark yaratacak oyuncular alınır.Tatangayı sezon sonu opsiyon olmayıp alamasakda ozan-kaan yaparız..Tatanga geliyorsa Luyindama veya Marcao gidecek demektir acaba hangisi gidecek , kotu perfomansindan dolayi Luyindama mi paraya ihtiyac oldugu icin Marcao mu
Evet, kanseri yendiğini açıklamıştı eşi geçen seneEşi kanserdi bu arkadaşın. Düzeldi mi acaba?
2transfer isteyen 1 tek ben mi varım yani......
twitter storysinde paylastilavuklar teşeyrayı aldı galiba
Seni takip ediyoruz, Nelson dedin bekliyoruz.transfer isteyen 1 tek ben mi varım yani......
Seni takip ediyoruz, Nelson dedin bekliyoruz.