Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbolda bulduğunu atacaksın 15 dk 3-0 olacak maç nerelere geldi.. PSV ne yaptı bize her hatayı çatır çatır golle cezalandırdı biz de har vurup harman savuralim.. Kırmızı penaltı pozisyonu desen o da komedi otesiydi ..
Hocaya kiziyoruz ediyoruz da maçın kırılma anları hep oyuncuların bireysel saçmalıklarıydi.. Niye geri pas attı denen Aytaç ilk 10 dk 2 gol attiriyordu neredeyse Mustafa soluyla yaslasa keremin sut direkten donmese bambaşka şeyler konuşulacakti bu akşam..

Daha önce hocayı istemediğimi defalarca belirtmiştim ama bu maç özelinde çok da kötü olmadığımızı düşünüyorum neticede eldeki isimler belli üstüne golleri kacirdikca rakibin direnci de arttı..

Orta saha ve kanatlara üretici oyuncu lazim. orta saha komple degismeli. berk fena degildi ama bir mactan bir sey demek biraz zor olur. ama aytac olsun, taylan olsun bence ikiside yetersiz.

keremde kalitesizlikten begeniliyor. oda bos. ne zaman ne yapacagini bilmiyor. her topu önce istop edip bir sürüyüm diyor.
şimdi yangına kürekle gitmek gibi olmasın ama bence BAY da boş.

transferler geldikçe terimin foyası daha net ortaya çıkacak. onun yerinde olsam transfer yapmam ve yönetimle kavga ederim yoksa bu gidişle elinde bahane kalmayacak.

Son 3 senede 99 topcu geldi gitti hepsi mi kötü
Pva-ömer bayram
Babel-arda
Mohammed-diagne
Dünya üzerinde bu değişiklikleri yapıpta maçı kaybeden herhangi bir teknik direktörün şuan sözleşmesi yırtılmıştı.
tabii ismin Fatih Terim değilse.

Geçen yıl toparlar diye çok bekledim. Sonu hüsran maalesef ilk geldiği seviyeye geri dönemez boss'umuz.

Daha açık yazayım, bu tip stoperlerin hepsinde maç yaparak form tutma özelliği vardır. Uzun süren sakatlıklarda, cezalarda ya da aralarda formdan düşerler. Toparlanmaları da vakit alır ve üst üste beş on maç aralıksız oynamaları gerekir. Bu oynadığı maçlarda yaptığı hatalara göz yumarsan oyuncuyu kazanırsın. Yoksa yerinde sayar hep, hatta geri gider.

O yüzden de sezon başı hazırlık maçları ve bu tip maçlar önemli. Az sabredin düzelecek.

Geçen yıla bakma, tam oynayamadı, ikinci yarı kritik dönemeçte olduğumuz için risk alınamadı, Donk oynadı genelde.

Luyindama'nın avukatı falan değilim, körü körüne de birşeyi savunmam. Bildiğimi söylüyorum sadece.

futbolda bulduğunu atacaksın 15 dk 3-0 olacak maç nerelere geldi.. PSV ne yaptı bize her hatayı çatır çatır golle cezalandırdı biz de har vurup harman savuralim.. Kırmızı penaltı pozisyonu desen o da komedi otesiydi ..
Hocaya kiziyoruz ediyoruz da maçın kırılma anları hep oyuncuların bireysel saçmalıklarıydi.. Niye geri pas attı denen Aytaç ilk 10 dk 2 gol attiriyordu neredeyse Mustafa soluyla yaslasa keremin sut direkten donmese bambaşka şeyler konuşulacakti bu akşam..

Daha önce hocayı istemediğimi defalarca belirtmiştim ama bu maç özelinde çok da kötü olmadığımızı düşünüyorum neticede eldeki isimler belli üstüne golleri kacirdikca rakibin direnci de arttı..
Katilmiyorum. Bizim sorunumuz devamsizlik. PSV dedigin takim ilk bulduklarini atamasa yine bastirip atardi . Bizim maclar 15 dakikadan sonra orta mucadelesi olarak devam ediyor.

ben musleranın dizleri üstüne çökmesine cok fazla kızmadım dediğin gibi olabilir kendini sakınabilir;adamı niye düşürüyosun aklıma geldikçe sinirleniyorum;marcao yetişebilir elinle yumruklayabilirsin adam vursa bile en fazla gol olur;genc kaleci olsa panik yaptı refleksle çekti dicem ama muslera yapamaz bu hatayı...
Üzerinde de acayip baskı var. Vücut yaşlanıyor, geçen seneki sakatlık hep yanlış tercih sebebi.

Dediğim gibi bu takımın ihtiyacı iyi bir mentor. Oyuncuların bayağı bir mentor problemleri var.
Muslera, marcao, diagne, mm hepsi için acilinden

basın toplantısında adam gibi soru yok

şimdi baktım ota boka twit atan terimci militanlar uğur karakullukçu mehmet ayan erhan telli gibi isimler terimle ilgili tek kelam etmemiş

yabancı olsa leş yiyiciler gibi üşüşürlerdi adamın başına

korku tiranlığı galatasaraya yakışmıyor

BURADA;

Barış,Taylan,Aytac,Ömer,Babel

Orta sahalarıni kurup lig icin gayet yeterliyiz yaaaa diyen armut taraftarlar,

Ya Galatasarayın ne kadar büyük bir takım oldugunu idrak edin ya da gidin Sultangazisporu filan tutun
bi de bu genç oyuncu fetişini bıraksın bazıları artık. tecrübeli oyuncunun karakterlisini uygun maaşa bulacaksın ki takıma kalite katsın ve gençler de gelişebilsin. herşeyin dengeli olanı makuldur, ne çok yaşlı ne çok genç olmalı takım.

basın toplantısında adam gibi soru yok

şimdi baktım ota boka twit atan terimci militanlar uğur karakullukçu mehmet ayan erhan telli gibi isimler terimle ilgili tek kelam etmemiş

yabancı olsa leş yiyiciler gibi üşüşürlerdi adamın başına

korku tiranlığı galatasaraya yakışmıyor
Manciniyi yediler, Lucescuyu yediler …. Kimleri yemediler ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt