Ben terimciyimdir aslında, eleştirmek ayrı anti olmak ayrı. Yalnız hoca ciddi anlamda akıl tutulması yaşıyor nasıl mı?
Ben hocanın ilk 8 haftada kovulmasının gündemde olduğu ilk dönemin 16 yaşındaydım, o günlerde devre arasında müthiş yükleme yaptı takıma ve ikinci yarı o 4 yıllık takım oluştu. Antrenman olarakta eksik değiliz dün herkes iyi koşu ve tempoya sahipti. Hocanın sıkıntısı başka, Hagi Popescu hatta ileride artık adı anılmayan şaban ilk dönem. Wesley-Hamit-Drogba-Selçuk-Melo-Ujfa hatta eboue ve riera, yani her başarıda lider oyunculara sahipti.
Şu takım komple biat edecek askerlerden oluşturuluyor, iyi çocuklarda var berkan taylan iyi, marcao iyi, kerem orta iyi, boey bir maç ama hırslı dinamik... sorun şurada ne pva ne babel karakter ve kariyer gereği lider olamaz. Ya kendi liderini yaratacaksın ki çok yetenekli gençlerle olur, yaşın bırakılıp saygı duyulması için. Yada üst düzey liderler alacaksın. 10 numara ve kanata. Ortada gedson bu rolü üstlenebilecek bir yetenekte, berkandan melo vari, boeyden de eboue tarzı bir performans beklenebilir.