Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın arkadaşlar iyi nöbetler. Gerçi bir maç akşamını daha galibiyetsiz geçirdik nasıl iyi olacak bilmiyorum
Herif kulube çökmüş resmen taraftara yuhalamayın kimseyi alkislayin dio lan. Ben ardanin neyini alkislayayim olm. Ömer bayrami alkislayan elimi severim.

Kendisini yuhaladıkları gün neler soyleyecek bakalım. Tabi oyle bi gun gelirse

Valla her tarafa hocanın antrenmanlari yazılmış ama dünkü takımın koşu temposu kötü değildi takımda yaratıcı oyuncu eksikliği var alınan oyuncular da da potansiyel var genç kaliteli oyuncu anlayışından vazgeçmeden kreatif oyuncular lazım
Hücum hattı kanadı için konuşuyorum;

xxx - Cica - xxx

olmalı, zira kapanan hiç bir takıma şans dışında gol atamayız

Bence 2 orta saha daha lazım belki biri Melo olur Taylan ve Berkan'ı yedekler, bir de 10 no lazım, bunlar dışında sağ açık ve Halil Dervişoğlu

Giresunspor maç başlığı ne zaman açılır? Biraz da o maçı ve ligi kritik edelim. Transfer dönemi ve Avrupa boynumuzu büktü!!

Burak Başkanın başkan olmamasını istememdeki tek neden Fatih Terim'di. Ne yazık ki 2-3 senedir ne taktik var ne de koondisyon var takımda. İlk iki sene iyi transferlerin yapılması ve Tudor'un takımı kondisyon olarak çok iyi hazırlamasıydı. Okan Buruk en azından Başakşehir ile Avrupa'da iyi işler yaptı.
Sol kanada niye Emre Kılınç'ı almadı? Barış Alper bu maçta niye aklına bile gelmedi? Yunus Akgün niye oyuna girmiyor?Alpaslan oynamayacaksa niye alındı? Gençleşme ve yeni oluşum söyleniyor ilk değişiklikler Arda ve Ömer Bayram oluyor. Niye gençler girmedi oyuna?
Niye Ömer Bayram ve Emre Akbaba ile sözleşme yenilendi.
Bu sene Beşiktaş, Trabzon ve Sivasspor arasında şampiyonluk yarışı geçer.

ben maçı stadta izledim, genel yorumlarım şöyle, taylan ve berkanı beğendim ama yanlarında kreatif bir hatta iki isim lazım, yani kanatlardan biri oyun kurucu olmalı diye düşünüyorum, ayrıca olası gedson gelişinde Taylan da çok rahatlar Berkan onun yerinde de oynayabilir gibi duruyor, Boey için daha erken bence , Aanholt güçsüzdü pek beğenmedim, Marcao klasik 6-7 maç sonra açılır, Luyindama havadan iyi ama oyuna katkısı yoktu, Mostafa ve Kerem için de olumsuz takım oyunundan etkilendiklerini düşünüyorum,

olası
Kerem-Halil-Morutan
Berkan-Taylan-Cicaldau

şu ekip baya dinamik ve olumlu oyun ortaya koyabilir Gedson da bu takıma girerse seviye atlarız

Muslera
Boey Kaan Marcao Pwa
Berkan Gedson
Ghezzal Cicaldau Bruma
Halil

böyle bi kadro oynar ghezzal gibi adam lazım bize net

Ben terimciyimdir aslında, eleştirmek ayrı anti olmak ayrı. Yalnız hoca ciddi anlamda akıl tutulması yaşıyor nasıl mı?
Ben hocanın ilk 8 haftada kovulmasının gündemde olduğu ilk dönemin 16 yaşındaydım, o günlerde devre arasında müthiş yükleme yaptı takıma ve ikinci yarı o 4 yıllık takım oluştu. Antrenman olarakta eksik değiliz dün herkes iyi koşu ve tempoya sahipti. Hocanın sıkıntısı başka, Hagi Popescu hatta ileride artık adı anılmayan şaban ilk dönem. Wesley-Hamit-Drogba-Selçuk-Melo-Ujfa hatta eboue ve riera, yani her başarıda lider oyunculara sahipti.
Şu takım komple biat edecek askerlerden oluşturuluyor, iyi çocuklarda var berkan taylan iyi, marcao iyi, kerem orta iyi, boey bir maç ama hırslı dinamik... sorun şurada ne pva ne babel karakter ve kariyer gereği lider olamaz. Ya kendi liderini yaratacaksın ki çok yetenekli gençlerle olur, yaşın bırakılıp saygı duyulması için. Yada üst düzey liderler alacaksın. 10 numara ve kanata. Ortada gedson bu rolü üstlenebilecek bir yetenekte, berkandan melo vari, boeyden de eboue tarzı bir performans beklenebilir.

Trabzon’un macinin özetini yeni izledim
Ne bicim korner kullaniyorlar yaw
Bu sene kornerden 15 gol atarlar

evet bu takıma gedson lazım, florentino lazım, dieng lazım hatta bunlardan 11 tane lazım. yanlarına da koy taylan, aytaç, berkan.. bak mükemmel bir takım oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt