adamlar 42 katı fazla maaş bütçesiyle hala turun içindeyiz şaşkınlığındalar
makas transfer değişim palavralarına devam
Bizimkiler de hala şans, sezon başı, hazırlık kampı falan diyip hocaya toz kondurmama derdinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamlar 42 katı fazla maaş bütçesiyle hala turun içindeyiz şaşkınlığındalar
makas transfer değişim palavralarına devam
Yunus kiralık gidecek büyük ihtimalle. Işık Kaan girer yerine.pardon böyle imiş kural:
tff'nin almış olduğu yabancı kararına göre kulüpler tff'ye 28 oyuncu bildirecek. bunların 14'ü türk, 14'ü yabancı olacak.
bu 14 türk oyuncunun;
4'ü alt yapı kökenli,
2'si 1997 sonrası doğumlu olması gerekiyor.
arda, yunus, atalay ve berk balaban alt yapı kontenjanı diyelim;
kerem aktürkoğlu ve barış alper yılmaz 1997 sonrası olsun.
bu durumda geriye 8 futbolcu kalıyor. elimizdeki oyuncular:
1- taylan antalyalı
2- emre kılınç
3- emre akbaba
4- ömer bayram
5- emre taşdemir
6- fatih öztürk
7- oğulcan çağlayan
8- aytaç kara
9- alpaslan öztürk
10- berkan kutlu
yerlilerden minimum 2 kişi gidecek. Taylan, EmreK, Aytaç, Alparslan, Berkan, Akbaba, Oğulcan kesin kalır.
Ömer Bayram, Emre Taşdemir ve Fatih Öztürk'ten 2'si banko gitmesi lazım. (Hiç yerli almadığımızı farz ediyorum) Eğer bir yerli kaleci de alırsak, hiç beklemediğimiz hatta sözleşmesi uzatılan yerli topçulardan biri dahi gidebilir.
Elestiri olmasina inan bisey demiyorum. Ama bazi kisiler cok abartiyor. Isler kotu basladi diye hersey abartiliyor, herkes kotuymus gibi davrananlar var.Ya yüzde yüz haksız diyemeyiz. Ben dün Trabzonspor ile dalga geçtim ama bugün özeti izleyince Trabzon ve Avcı'nın baya ofansif iyi bir oyun oynadıklarını gördüm. Bizden daha iyilerdi. Biz ise çok kötüydük.
Eleştiriler olması gayet doğal fakat bir maçla kral yada maymun yapıyoruz. 2-3 maçla bu sene bu takım olmaz diyemeyiz. Hiç bir kulüp için geçerli değil bu.
Eleştirilmek faydalıdır fakat insanlar hakarete varan yorumlarda bulunuyorlar. Soruna gelecek olursak bizim malesef dediğin olsa bile bu seferde neden çok gol atamadık. Neden x oyuncu hiç hattrik yapamadı diye goygoya devam ederler.Forum teknik direktor, kondisyoner, transfer uzmani kayniyor.
Bu yonetim cok dogru isler yapiyor, fatih terimde bir yapilanma degisiklik baslatti. Simdi ne anlatsam bos. Herkes gaza gelmis ezbere elestiriyor.
Transferler bitsin, takim uyum saglasin. Guzel futbol gelince bu yangin tayfa utanirmi? Hic sanmam.
Trabzon olay değil, olay Trabzon gibi kötü bir takımdan bile kötü oynamak ondan bahsediyordum.Elestiri olmasina inan bisey demiyorum. Ama bazi kisiler cok abartiyor. Isler kotu basladi diye hersey abartiliyor, herkes kotuymus gibi davrananlar var.
Trabzon macini bende izledim fakat trabzonun oturmus bir kadrosu ve zamaninda gelen transferleri var. Trabzon topculari alirken biz hala secim bekliyorduk. Suanki durumdan bende memnun degilim fakat 1-2 ay icerisinde uyum sureci sonrasi duzeleceginede inaniyorum.
2 ay sonra bu futbol devam etse bende istifa, elestiri yaparim. Daha sezon baslamadi, transferler gelmemis kadro oturmamis. Abartili elestiriyoruz. Topcular islikliyoruz. Hocayi suan istifaya cagiranlar var. Dunyanin neresinde lig baslamadan bir hafta once hoca gitmistir.
80de kalmaz o malum ekonomi 110-120 bile olabilir38'ine kadar cayır cayır 80M TL alacak olan şahıs neden hala gönderilmedi?
Hatirliyormusun ostersunds macinda rezalet top oynamistik. Passolig yakan, sneijder tezahuratlari ile bitmisti mac. Bir cok transfer yapmistik fakat orta sahada hala selcuk -tolga oynuyordu.Trabzon olay değil, olay Trabzon gibi kötü bir takımdan bile kötü oynamak ondan bahsediyordum.
Evet haklısın, bende aynen katılıyorum.
Osterund maçında Tudor'a takıma denmeyen kalmadı, o takım şampiyon oldu. Hemde eze eze.
kralsın.İşler iyi giderken herkes söyler. Biz bu sene şampiyon olacağızhem de tatmin edici bir şekilde
Buna katilmiyorum. Bejeke gecen sene berbat basladi. Ilk 3de olmaz dedik şampiyon oldular. Tabi son dk da olsa dogru transferleri yaparsak ilk haftadaki puan kayiplari telafi edilir. Ama simdikine yakin bi kadro ile kapatirsak transfer sezonunu ozaman katilirim son dedigineduran toplari korner olsun yan duran top olsun heba etmesi,ozellikle son dudukten once kullandigimiz yan duran topta kaleci isindirdi resmen.
bunun disinda momentum bize gecmisken golden sonra,
bir kac kez topla driplling yapayim dedi ,yere kapaklandi toplarda auta gitti.
arda gibi oyun akli olan biri ile ayni anda 2.yari baslayip o bolgede yakin oynamalari bile basli basina hata idi hoca adina taktik kurgu da.
misal emre tasdemir'in sakatlanmasi haric her yonden futbolu daha bile bir oyuncu izlenimi verdigini dusunuyorum omere nazaran.
arda misal dun emre ile oynasa idi ,emre eminim o bindirmelerden en az iki ucunu iyi kesme ile iceriye ulastirirdi.
bu omer versus emre denkleminde bir ornek kendi adima.
berkan duran toplari daha etkili kullandi omere nazaran,, ilk yari berkan'in kullandigi toplar daha etkili ve yerine en azindan ulasna gidebilen turden idi.... omer duran top olsun ,dripling basarisiz sonuclandirma olsun, akan oyunda kenar orta olsun sinifta kalan bir ornek.
defansif olarak zaten vasatin cok altinda, tac atislarini yazmaya bile gerke yok.
duran top konusuna yonelik son diyecegimi daha once de demistim tekrar edeyim ;
*cicaldau bu takimin duran toptan sorumlu 1. oyuncusu olmali. eger cicaldau sahadayken x bri oyuncumuz topun basina gecerse ayni tas ayni hamam devam ediyoruz derim.
*oyun akli,fundamentali yeterli oyuncu profili birden fazla olmali takimda.
gedson konusundaki israrim bu yuzdendi. ayrica kanimca sola veya saga , ice topla giris yapan ,pin point turde toplar yollayan fundamentali yeterli bir kalite gerekiyor....misal babel'in daha genci ve ball hog'luk yapmayan ,sade ama efektif verimli oynayan caliskan versiyonu....
sneijder,melo,ujfa,mariano,naga, gibi benzer akil bulmak artik zor gibi.,..
tecrubeli ve kaliteli ,oyun akli ust duzey profiller.
bunlara en azindan yakin olan profiller secilmeli.
ligde fikstur ilk 4 mac zor gibi... nasil baslarsak oyle bitiririz......
Hatay ve Alanya'yı yeneriz. Giresunu kestiremiyorum. Kasımpaşa bize her zaman ters, ts maçına kadar takım oturursa onları da yeneriz.bu arada ligin ilk 5 haftası kazık gibi. yeni transfer falan hikaye. muhtemelen eylül sonu stadyumda istifa sesleri yükselecek
giresunspor d
hatayspor
kasımpaşa d
trabzonspor d
alanyaspor
hangisini yeneriz diye düşünüyorum cevap hiç biri çıkıyor