Napalim uefa ve Cl den elendik diye dükkanı mı kapatalım.elimizdeki imkanlar dahilinde konuşuyoruz.Uefa ve CL’den eledikten sonra her tarafı form tutsa kaç yazar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napalim uefa ve Cl den elendik diye dükkanı mı kapatalım.elimizdeki imkanlar dahilinde konuşuyoruz.Uefa ve CL’den eledikten sonra her tarafı form tutsa kaç yazar
Onyekuru çalımcı bir oyuncu değil. Defans arkasına iyi sarkmakla çalım atmak farklı kavramlar...bu takımın çalımcı, rakibi şaşırtan oyuncu eksikliği var. Onyekuru bu yüzden değerliydi ama o gittikten sonra bir tek Kerem var, ancak onun çalımcı oyuncudan çok kaleyi hedefleyin oyuncu olduğunu düşünüyorum
babel ve arda zaten rakibi geçse o kadar ağır ki, anında rakip tekrar geliyor
Onyekuru çalımcı bir oyuncu değil. Defans arkasına iyi sarkmakla çalım atmak farklı kavramlar...
Senede 2.5 Euro alıp bizi tüm Avrupa kupalarından elemiş kaleciye ne kadar güvenicez? Biz küçük takım değiliz ki ligle yetinelim.Napalim uefa ve Cl den elendik diye dükkanı mı kapatalım.elimizdeki imkanlar dahilinde konuşuyoruz.
Luyindama şuan daha çalımcı Onyekurudan. Eskiden müthiş işler yapıyordu ama kaybetti o özelliğibruma kadar olmasa da çalımcı. Mevcut kadroda onun kadar çalım atabilecek oyuncu yok en basitinden
PSV bizi Muslera hatalı gol yemese de eleyecekti.Bariz kalite farkı vardi iki maçta da.ikinci macta rahat bir skorla eleyecegimizi düşünüyorum.muslerayi korumak gibi derdim yok ben olsam yerli kaleciden yere kullanirdim hakkimi.okan niye gitti hiç anlamadım.Senede 2.5 Euro alıp bizi tüm Avrupa kupalarından elemiş kaleciye ne kadar güvenicez? Biz küçük takım değiliz ki ligle yetinelim.
Son 3 maçtaki hareketleri başka bir kaleci yapsa bizim takımda şuan feshedilmişti sözleşmesi
Onyekuru çalım özelliği bakımından vasatı aşamaz. Eğer takım son yıllarda olduğu gibi, organize atak namına yine çok az opsiyona sahip olursa, Henry aranır ama olsa da yetmez, ligi izlemeye bile gerek kalmaz zaten. Bu sezon meydan geçen defaki gibi boş olmayacak...bruma kadar olmasa da çalımcı. Mevcut kadroda onun kadar çalım atabilecek oyuncu yok en basitinden
Cok iyi paslar
Eskiden scout ekibimizde yer alan Mustafa Demirtaş Deing'i beğenmemiş.
macın bizim adımıza en önemli kazanımı kesinlikle.
dikkatimi çeken sol kanata ağırlıklı oynadı hep gözü babeli aradı ama babel de her topu ezdi.Kesinlikle, ben sadece koşan bir oyuncu sanıyordum berkanı baya farklı işler yapabilir iyi bir takımda.
Oynamicaz zatenOn numaralı sistemde oynamamalıyız
Berkan’in şu pozisyonda topu kontrol edip süratlenişi bile futbol üstadi oldugunu gozler onune seriyor acikcasi