Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim idmanı yiyip düzgün oynayan 1-2 oyuncu da olsun be abi. Tamam belki bu konu abartılıyor ama bu konunun önemli konu olduğunu kabul etmemiz lazım.

Terim'e iyi yardımcı hocalar şart.1 oyuncu soyleyim Gedson Halli
Morutana degil Gedsona basmaliyiz parayi.Cici Gedson Berkan dengeli bi ortasaha olur kanadada Siyahi bi genco almaliyiz.Kanatta siyahi biri olmadigi zaman cok yavan .

Hayat! Neden olmasın
E8GNTOyWQAAtJ-C

Orta saha Berkan - Gedson olsa bu ikisinin kaptigi toplari degerlendirecek oyuncular lazim. Birisi Cicaldu ve hala canli canli gormedik. Diger iki isim cok onemli.

Öyle bir takım ki bizimki, 10 maç üstüste kazanıp seri yapsa tek 1 mağlubiyetle darmaduman olup 5 maç üstüste puan kaybedebilir. O yüzden havaya girmemiz de zor.

Gedson ilk maclarinda berbat durumdaydi, Terim’in idmanlarindan sonra acildi mi acilmadi mi? Ilk tartismamiz gereken konular taktik ve oyunculari gelistirmek olmali, idmanlar degil.

bugün biraderin dükkana uğradım 2 tsli bı fbli bı bjkli arkadaş vardı bizim psv at jonhstone maçlarını konusuyodular, abi Galatasaray da bı bk yokki 50 lik babele 3 lig topçusu kereme kalmış GS , ligdede bı nane yiyemezler dediler hepsi hemfikir, bı ara itiraz edecek gibi oldum , GS GS olsa psvyi bile içerde dışarda tokatlar dediler , birşeyde diyemedim

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orta saha Berkan - Gedson olsa bu ikisinin kaptigi toplari degerlendirecek oyuncular lazim. Birisi Cicaldu ve hala canli canli gormedik. Diger iki isim cok onemli.
Lig başlayacak cicaldau daha takımla 1 hazırlık maçı bile yapmadı. Neresinden tutsan elinde kalan bir teknik yönetim. Boşuna zaman kaybediliyor.

Her sene aynı terane biliyorum ama bu sene fener ciddi ciddi geliyo gibi sanki

Bizim taraftar bi acayip ya. En eleştirilmesi gereken dönemde hocayı koruyup laf ettirmeyip sezonun başında yeni kurulan takım varken eleştirmekte ne bileyim ya biraz garip.
Adam 2 sene aynı oyuncularla yokları oynarken ne hayal ettiniz de daha geleli 3 gün olan oyuncunun maça çıktığı 2 tanesinin daha 2.haftası.
Taylan desen herif takımdan 2 aydır uzak.

Tamam ömer için arda için eleştirelim de takım için daha erken inanın erken.
Ömer takıntısının bi benzerini selçuk için yapmıştı fazla üzerine durmayın inatlaşacak sürekli oynatacak, bırakın kendi vazgeçsin.

Adam Ounas'la Fenerbahçe, Galatasaray, Venedik ve Torino ilgileniyor. Bu takımlar arasında en çok para veren Ounas'ı transfer eder.
Bağlantı simgesi
(Tutto Napoli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt