Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevzu haklı olup olmaması değil. Biz diyoruz ki hakaret etmeden adamı eleştirin. Hem hocaya hakaret ediliyor hem bize. Kafalarına basmışlar bin tane klişeyi , en ufak tersi bir şey söylersen düşman oluyorsun. Arada bir tane doğru şey yazsan bile bir önemi yok bu tavırla.
Sen neden bu kadar gerginsin her konuda yav. :D

Ne kapacakmış burakmış komşunun tavuğu komşuya misali o çocuktan da bir halt olmaz ben feneve gelipte tutunan genç yerli görmedim görmeden de ölürüm rahat olun. Hepsi olup geldi, ozan bile bursada olmuş geldi gg vb hepsi iyiydi geldiklerinde var mı birtane bulun? O yüzden bırakalım kuşun kapacağını biz be mok yiyeceğiz bu halde

Ne kapacakmış burakmış komşunun tavuğu komşuya misali o çocuktan da bir halt olmaz ben feneve gelipte tutunan genç yerli görmedim görmeden de ölürüm rahat olun. Hepsi olup geldi, ozan bile bursada olmuş geldi gg vb hepsi iyiydi geldiklerinde var mı birtane bulun? O yüzden bırakalım kuşun kapacağını biz be mok yiyeceğiz bu halde

Kapacak iyiydi, yazık oldu çocuğa. Ahmaklığının bedelini ödemez umarım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocamız falcao feguli cagne ve Mustafadan sonra bakalım kimi yiyecek .
Antrenör un görevi oyuncudan verim almak bizim hocamız aldırdıgi adamlardan bile katkı alamiyor yedlini aldı sildi luyindama rezilleri oynuyor cagne yedek .
Kısaca bize lazım olan futbolcu dan çok gercek bir antrenör

Luyindama bariz takımın oyununu bozan nedenlerden beri, top kontrolü ve vücut koordinasyonunda o kadar zorluk çekiyor ki, hem takımı yavaşlatıyor, hem de pas hatası yapıyor, hızı da eskisi gibi olmadığı için yaptığı sakarlıkları da telafi edemiyor, sadece kesiciliği var, muhtemelen takımda kalacak, bu sene çok az oynayıp sezon sonu bedava gidecek

Tarza ve hadde dikkat. Hocanın savunacak yanı kalmayınca maziye o da artık sökmeyince ağız ve tarz bozukluğuna sarılmış iyice. Beni kısıtlayıp hakaretamiz konuşmak sana da had değil. Makul hoca ismi söyleyecek mişim? Tam bir demegojik geri dönüş. Kime oy verek kuzum ile yarışır.
Sorumu tekrar ediyorum , sen kimsin ki dikkat edeceğim konuşurken ? Hocayı savunduğum bir tane mesajım yok, fakat o kadar temelsiz saldırıyorsunuz ki adama , yapıcı eleştiri okumak isteyen bizler adamı savunuyor gibi görünüyoruz. Ben tarzımı ve tavrımı muhatap olduğum kimse ona göre tanımlıyorum. Dalga geçer gibi gülen surat atan bir tipe az bile. Demagoji yazmayı bilmeyen adam sağdan soldan duyduğu kelimelerle şov yapıyor. Dahiyane oy benzetmeni ise verecek cevabın olmayışına veriyorum. ONDOSTROYOL FOTBOL yazmayı biliyorsun ya engin futbol bilginden süzülecek bir hoca önerisi istemiştik sadece. Sonuç belli , karton bir FT haterı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt