Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nelsson'u iki sene önce 3.6 milyona almislar, daha 3 sene sözlesmesi var

6+ milyona birakmalari normal bence

Yok teklifler gelmiş, Katar milli takımı ve İtalyadan gelmiş seçimden önce. Eleştirşyoruz da hakkını da yemeyelim hocanın.

yav italyadan kim teklif verecek
dün mezun olmuş farioli rezil etti kendisini 18 yaşındaki çocuklarla hele içerdeki maçta
o dediğin 20 sene evveldi. günümüzde çaycı niyetine bile içeri sokmazlar terimi kulüpten

Bu sene biraz destek verelim zaten şampiyon olamazsak istifaya çağırırız ki taraftarın genel bakışı da bu yönde
Tamam sabır gösterilir eyvallah ona bişey demiyorum
Alternatifsiz gibi anlatılmasını doğru bulmuyorum
Seneye mesela paramız mı olacak ya da kallavi tdler trye gelmeye can mı atacak ne değişecek
Terim bugün de git biz çıplak kalmayız seneye de kalmayız
Mecburmuşuz gibi bir hava yaratılması doğru mu sence
Hangi takım olursa olsun akıllı herhangi bir yönetimin takımın en iyi zamanında bile elinin altında alternatif bir hoca bulundurması gerekir en azından görüştüğü ya da fikir birliği etttiği. Bu o anki tdnin arkasından iş çevirmek değildir ki öyle bile olsa kulübün menfaati herkesten herşeyden önce gelir.
Terimle Burak Elmas yarın atışsa kavga etse biz td getirmek için yuronun düşmesini mi bekleyeceğiz. Mevcutlar içinde en iyisi kimse getirir teslim edersin takımı.

Yasakli kaynak sprinter ozellikli, hem kanat hem forvet oynayabilen bir isimle anlasmak uzere oldugumuzu soylemis. 2 isim varmis ama henuz teyit edemedigi icin paylasmiyor.

nelsson'u iki sene önce 3.6 milyona almislar, daha 3 sene sözlesmesi var

6+ milyona birakmalari normal bence
performansına bağlı biraz da

eğer geldiği noktadan ilerideyse normal ama üzerine bir şey koyamamışsa o paralar fazla

oyuncuya dair hiç bir şey bilmediğim için daha fazlasını söylemek güç.

yav italyadan kim teklif verecek
dün mezun olmuş farioli rezil etti kendisini 18 yaşındaki çocuklarla hele içerdeki maçta
o dediğin 20 sene evveldi. günümüzde çaycı niyetine bile içeri sokmazlar terimi kulüpten
Bende eleştiriyorum da, o kadar da değil be renkdaş,

Makas gerçekten açıldı 13-14 deki gibi bir ortam yok terimi kovayım da Mancini gelsin gibi hocanın bu sene şampiyon yapması 5-6 senemizi kurtarır yapmaması tamamen lotoya çevirecek işi
2 ayar olduğum konu var.

1. Oyuncu bize ilk geldiğinde tank gibiydi bizden sonra çürüdü, bitti, yandı, kül oldu.

Bunun nedeni ne? Antrenman yetersizliği mi? Büyük takımların kullandığı antrenman malzemesi ve teknolojisi mi yok? Antrenör mü kötü? Ayak tenisi mi? Futbolcu Türkiye'de kötü mü besleniyor? Nedir abi bunun kaynağı? Kimse bilmiyor, söylenen tek şey tank gibiydi artık kötü. Klasik, fix böyledir. Al, milli takımın çoğu yurt dışında oynuyor EURO 2020'de gördük tankları, tüfekleri...

2. Modern futbol oynatan, Alman, genç hoca getirelim.

Bu koyduğumun modern futbolu ne zaman geldi abi? Hangi yıl hayatımıza girdi bu goffik. Ulen çük kadar bonservis, maaş bütçesi ile dünyanın en iyisi gelse ne olur, Papua Yeni Gine'li gelse ne olur? Boş muhabbet bu modern Alman hoca bana göre. Denemeye bile gerek yok. Türkiye'de kaos ortamı var, yabancılar zor yani.

Taktik, antrenman, yönetim ot bok saymazsam her takımın 3 seçeneği var bana göre ya sınırsız paran olur PSG gibi, ya altyapıdan adam çıkartırsın ya da scout çok sağlam olacak diğer türlü çok zor. İlki hariç 2'si beraber olursa sağlam yürürsün. Bu konuda Portekiz takımlarına hayranım.

90b326ae394dac4e490941d75bc70ae8.webp

performansına bağlı biraz da

eğer geldiği noktadan ilerideyse normal ama üzerine bir şey koyamamışsa o paralar fazla

oyuncuya dair hiç bir şey bilmediğim için daha fazlasını söylemek güç.

35x U21 milli takimda oynamis (kaptan da olmus) , son iki sezonda 90a yakin resmi macta forma giymis

ben de izlemedim ama 10 isterler bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt