- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Biz nzmn 19:05 aciklama yaptik lan
Pehlivanin dedigi tanganga olmasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan bence herkesin beğendiği kadar iyi değil.Bu arada Halil + Kaan + Gedson
Bu 3 isim de gelirse oldukca savasci takima sahip oluruz.
Bir şey çıkmazsa hepsini mıhlıycamHerkes bi emoji koyuyo seviniyo var heralde bişeler ama beklentiyi düşük tutuyorum yine de.
Maaşlara 2-3 verince 4 yılda 10 m euroyu geçiyordu onların maliyeti ama senin gibi hırboylar bunu idrak edemiyor.10m nedir yahu. cengiz yönetiminde 2 istisna hariç 2-3m lik transferler yapmaktan o rakamlar bana 100m gibi geliyordu. nerdeeen nereye
Nasıl ya aynı diye becali , oyuncu İstanbul'a gidiyor demedi mi ? Ne saçma site lan bura![]()
Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost anunţat transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Cum au decurs negocierile cu turcii - Antena Sport
Gigi Becali a oferit prima reacţie după ce presa internaţională a anunţat transferul lui Olimpiu Moruţan de la FCSB la Galatasaray Istanbul. Patronul roş-albaştrilor a declarat pentru AntenaSport că aşteaptă mâine oferta oficială. El a precizat că suma va fi de 10 milioane de euro.as.ro
Burak hic fena fikir degil............... Muslera.........
Sasha.. Luyi.. Marcao.. Patrick
.................Taylan.................
........Berkan....... Cica...........
............... Morutan...............
... Mohamed.....Burak Yılmaz..
Alp Pehlivan Mert Cetin'in dayisi. Dogru olabilir
Yerli diyeKaan bence herkesin beğendiği kadar iyi değil.
Alp Pehlivan Mert Cetin'in dayisi. Dogru olabilir
Kötü oynayan Arda’nın teknesinde oğulcanın ahlaksız görüntüleri gibi bişi. Adam altı üstü sevgilisi ile öpüşmüş. Bir de kıyafetini sansürlemişler çıplak gibi. Zihniyetleri batsın.Ne demişler?
Orta saha olsun defans olmasınBiz nzmn 19:05 aciklama yaptik lan
Maaşlara 2-3 verince 4 yılda 10 m euroyu geçiyordu onların maliyeti ama senin gibi hırboylar bunu idrak edemiyor.
Belhanda, Mariano, Maicon ve Feg için harcanan total para 90 milyon euro.
Bu herif de dediyse iş bitmiştir
(Rezan epozdemirin gizli hesabı olduğunu belirtmistim daha önce )
Kerem yenetekli, gelişim sağlayan, potansiyelli bir oyuncumuz, gözbebeğimiz. Ancak Tüm sezon için sol açık yükünü kaldırabilir mi bilmiyorum.Muslera-Boey-Alpaslan-Marcao-Pva-Taylan-Cicaldau-Morutan-Barış-Kerem-Mohammed
Şahsi görüşüm şu kadro hiç güven vermiyor.