Abdurrahman Çelebi
Sarı Üye
- 30 Ocak 2019
- 275
- 286
- 258
KANDIRDIM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maas konusunda iyi guzel diyorsun da Keramettin, 10 milyon euro bonservis bir Rumen futbolcu icin cok degil mi? Milli takimda henuz oynamamasini falan gectim, Romanya liginde oynayan bir futbolcu icin 9-10 milyon euro makul mu senin gozunde? Bu parayla iki tane oyuncu alabiliriz.Maaşlara 2-3 verince 4 yılda 10 m euroyu geçiyordu onların maliyeti ama senin gibi hırboylar bunu idrak edemiyor.
Belhanda, Mariano, Maicon ve Feg için harcanan total para 90 milyon euro.
bir kere 19.12 de açıkladık o saati bekleyelimhiç 19.05 de açıklamadık ki neden bekleniyor 19.05
Ben anlamadım şimdi yüzde 99 bizde diyen becali , yarın muhtemelen 10 milyon resmi teklif verir diyen de becali. Beynim yandı
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak bu mantıklıGörüşme yetkisini kardeşine vermiş. Onunla anlaşmışızdır. Yarın resmi olarak FCSB’ye teklif iletiriz. Ben böyle anladım.
bende her adını andığımda dursun malından kurtardığı için şükrediyorum.M.c gittiği her güne şükrediyorum. O kadar yani, ricam hatırlatmamanız teşekkür ederim Danyal Bey
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
14 transfer demişti psv maçından önceDaha çok adam alicaz millet 2 adam daha gelsin kapatalım modunda ama fatih hoca durmayacaktır.