Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk de her cl parasi alan gibi yasli oyuncuya gidiyor. Belki bizim kadro kalite olarak daha asagida olur ama dogru yolda olan biziz bence.
Strateji doğru ama taraftar profilimiz bu sabra sahip değil. İlk 5-6 hafta olası kötü gidişte çoğu kişi genç takım fikrini eleştirip aksini savunacaktır.

Skandal

Giresun parada vermemiştir geri çağırsınlar bari okanı
Okan Giresunlu galiba.Başka takım olsa gitmez ama belli ki mahalle baskısı olmuş! Plansizlik asıl skandal, aynen Gomis olayında olduğu gibi almadan veriyoruz sonra "bilsem verir miydim" diye ekranlarda günah çıkarıyoruz.Sonra aynı hatayı tekrarlıyoruz.Rezalet.

Bjk çok dar bütçe -gerçi çift sözleşmeler dönüyor gibi hissediyorum- ile fena iş yapmadı ama yaş sıkıntısı çekecekleri kesin. Zorlu bir lig olacak. Geçen sene sakatlanmadan çok iyi götürdüler. Bu sene aynı şekilde götürmeleri gerekiyor. Bizimde kadroyu bir an önce kurup uyum sürecine geçmemiz lazım. Antrenmanlarda bir o kadar önemli. Heyecanlı bir lig olacak.

Bu bir veri değil yahu.Adam fazla para kazanmak istiyor normal olarak son sözleşmesi olduğu için.Adamjn istatistikleri ortada ne oynadığını da herkes biliyor.Net iyi adam.Bu ligde iki haneli gol ve asist yapacağıni öngörmek çok zor değil.Herseye mok atmayalım.Haaa verilen parayı elestirirsin ona eyv.ancak bu Texeira'nin kaliteli futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez.
Oyuncu için fikrimi yazmıştım burada yazdığım yorum oyuncu rakibe gidince müthiş, bize gelecekse ise eleştirilecek bir yer muhakkak bulunacağıdır. Onun dışında oyuncu yetenekli ve gole yakın biri ama senin dediğin gibi garanti performans verecek biri de değil 1 yıldır top oynamayan hiç bir oyuncunun garanti bir performans vereceğini ön göremezsin.

ligin favorisi fener. forvet eksiği var, gerisi sorunsuz.

beşiktaş'ın abubakar'ın yokluğunu çok hissedeceğini düşünüyorum. yeni gelen oyuncuların tamamı geçen sene olduğu gibi iyi oynar mı göreceğiz.

bizim yapacağımız transferlere göre durum değişebilir.

Herkes her şeyi karıştırıyor varsa tekşeranın genci alabiliyorsan al 50 kere yazdık iyi adam neden iyi olduğunu da açıklıyoruz şu aldı bu aldı da bilmem ne. biz bir oyuncu profilinden bahsediyoruz. böyle bir profil oyuncu bizde iş yapar ne zor bunu anlatmak. sen zaten tekşerayı oyuncu pfofili olarak analiz edemiyorsan ve takıma katkısını anlamıyorsan ne anlatılabilir ki?

Hızlı kanat alın kardeşim şu takıma
Transfer dönemleri keşke ligler devam ederken olsaydı..
Herşey unutuluyor.O zamanları çok pis kapanan takımlara karşı debelenip dururken herkes hızlı,bire birde etkili kanat oyuncuları lazım diye söylemlerde bulunuyordu.

beşiktaş'ın abubakar'ın yokluğunu çok hissedeceğini düşünüyorum. yeni gelen oyuncuların tamamı geçen sene olduğu gibi iyi oynar mı göreceğiz.

Fener Pelkas ve Mesut u birlikte oynayabilmek için 3 lü defans oynayacak . Tutarsa is yaparlar .

Fenerin bek eksiği var, kanat eksiği var, forvet eksiği var. Hatta stoperleri de tam olarak ideal değil.

düz bir mantıkla gidersek öyle çıkıyor

geçen sene biz, fener ve bjk çok yakın puan aldı

biz takımı yeniden kuruyoruz. bir sürü oyuncu gitti. hala transferi bitirmedik.
bjk gidenlerin yerini doldurma peşinde
fener'de kimse gitmedi.

bu çerçeveden bakınca fener önde. neler olacağını göreceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt