Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bir kisiye hedef almadim texeria yi nin son 3 yilda tek macini 90 dakka izleyen insan sayisi kactir yetenekli ama adamda fizik bitmis son yil videolarina bakinca belli bile oluyor fizik olmayinca olmuyor koca mesut ozil ne hale geldi geneldr forumda gercekten cok besiktasli var %20 uzeridir
Ben senin dediğini anlıyorum da mesut benim için hiçbir zaman ideal topçu profili olmadı. takımı rengi bırak sence tekşera tarzı bir oyuncu bizim takım için iyi olur mu olmaz mı? mesele bu. oyuncu profili isime takılma.. ayrıca tekşera 31 yaşında zaten bu adamı prime zamanında nasıl alacaksın? morutan 10 milyon risk değil mi? ayrıca herkes şunu bilsin biz şimdi tamamen gençlere yöneliyoruz bu sistem de tutmazsa gene 30 lukları toplayacağız.. bunun yerine deneyimli oyuncuların yanına potansiyelli gençlerle kadro kurmak bence en doğrusu. 28-31 yaşları arası 2-3 futbolcunun lider karakterli olması takımı bozmaz tam tersine toparlar.

Hucumda mohamed dışında guvenilcek tek adam yok.falcao,feghouli,diagne yolcu ama babelle de olmaz.kaliteli bir yabancimiz yok ne forvet arkasında ne de kanatlarda.trabzonun,fenerin kadro dolu zaten.bjkde yedekten bile iyi kotu nkoudu giriyor.larin var.texeirayi almak uzereler,ghezal belki gelecek.moralim bozuldu

Hucumda mohamed dışında guvenilcek tek adam yok.falcao,feghouli,diagne yolcu ama babelle de olmaz.kaliteli bir yabancimiz yok ne forvet arkasında ne de kanatlarda.trabzonun,fenerin kadro dolu zaten.bjkde yedekten bile iyi kotu nkoudu giriyor.larin var.texeirayi almak uzereler,ghezal belki gelecek.moralim bozuldu
Totem mi yapiyon lan

20210730_222523.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

rumen futboluyla ilgili yazan twitter hesabı bile morutan'a çok güvenmiyor. cicaldau'yu övmüş ama.

senelerdir adam eksilten topçumuz olmadığı için taraftar istiyor ama o paraları edeceğini sanmıyorum.

adam kanatta bile oynamıyor bu sene. kimse dikkat etmiyor ama herifler kanada başka oyuncu almış, morutan'ı merkezde oynatıyorlar.

genç oyuncu gelsin elbette ama track recordu sağlam ülkelerden alalım. romanya mutu'dan beri karavana atıyor. bu adamın farklı olduğunu gösteren bir veri var mı ? yok gibi.

Biz sampiyon olamayiz.hala aytac denen yetersiz ve sakat taylan adamdan sayilyo.hoca bile ortsahamiz 0 dedi.berkan ve cicaldau ile olacak is degil bu.dieng ve gedson sart.babel,feghouli,falcao ve diagne gönderilip 2 kanat,1 yabanci forvet alinmali.+halil.nasil tatmin oluyosunuz su kadroyla anlamıyorum.kerem,baris ve yunusu begensemde yetmez.

Ben senin dediğini anlıyorum da mesut benim için hiçbir zaman ideal topçu profili olmadı. takımı rengi bırak sence tekşera tarzı bir oyuncu bizim takım için iyi olur mu olmaz mı? mesele bu. oyuncu profili isime takılma.. ayrıca tekşera 31 yaşında zaten bu adamı prime zamanında nasıl alacaksın? morutan 10 milyon risk değil mi? ayrıca herkes şunu bilsin biz şimdi tamamen gençlere yöneliyoruz bu sistem de tutmazsa gene 30 lukları toplayacağız.. bunun yerine deneyimli oyuncuların yanına potansiyelli gençlerle kadro kurmak bence en doğrusu. 28-31 yaşları arası 2-3 futbolcunun lider karakterli olması takımı bozmaz tam tersine toparlar.
Bende diyorumki yetenekli oyuncu olmak yetmiyor texeria cin ve arap ligi disinda oynayacak fizik kalitede degil bundan sonrada hic olmayacak alanin elinde patlayacakti besiktasa nasip oldu morutan benim ozel oyuncum gercekten cok yetenekli ama 10 milyon vermem 6 7 ye gozumu kapar alirim risk 0

bizim kadro şu anki haliyle şampiyonluğa oynamaz.

iki tane çok net eksik var.

1- orta sahaya sertlik katacak, temaslı oynamaktan kaçınmayacak adam lazım.
2- kanatta top sürebilecek, adam eksiltecek çabuk bir adam lazım. kerem, barış, oğulcan, babel gibi adamlarla forveti beslemek mümkün değil. bunlar bütün sezonda toplam 10 asist yapamazlar.

eğer luyindama'yı elden çıkarabilirsek stoper de lazım.
Zaten biz doğru transferleri yapsak alayı nal toplarda işte bizimkilere güven olmuyor.Yahu şu güncel kadroyu gören adam biraz utanır.. Galatasarayı düşürdükleri hale bakın.
sokmuşum fbjkya...

Bu yabancı sınırıda en çok bizi etkileyecek.Özellikle rakiplerde yerli kaleci olması çok büyük avantaj.
Bu konuda en avantajlı takım fb..

Yahu reis sende texeriayı biz alsak muhakkak savunacak birşeyler bulurdun.
artık şu yorumlardan vazgeçin.üç tane adam texeriayıyı övüyor yok taraftar böyle yok taraftar şöyle..

Sadece burada değil medyada heryerde geçen sene bjkye bk atılıyordu,şampiyonluk iddası en zayıf takım denilip dalga geçiliyordu.Adamlar öyle veya böyle ligin en iyi oynayan takımı olarak şampiyon oldular.Hakemler biraz adil olsa belki biz olacakdık. Ama bu durum onların iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Şu forumda artık bu tarz yorumlar gerçekten baydı.Bırakın arkadaş insanlar kurallar dahilinde istediği yorumu yapsın. Varsa karşıt bir görüşünüz alıntı yapar güzelce açıklarsın.

Bu çapsız bjknin senelerdir transferde yaptığı doğru hamleleri gördükce ben bizim başımızdakilerden nefret eder hale geldim.Tabiki onlarında çok kötü transferleri olmuşdur.Ama genel olarak son senelerde bizim çok önümüzdeler.
Insanlar istedigi yorumu yapiyor bende istedigim yorumu yapiyorum benim mesajim ortayaydi uzerine alan alir almayan sallar gecer cok takma kafana alti ustu bir mesajdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt