Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende diyorumki yetenekli oyuncu olmak yetmiyor texeria cin ve arap ligi disinda oynayacak fizik kalitede degil bundan sonrada hic olmayacak alanin elinde patlayacakti besiktasa nasip oldu morutan benim ozel oyuncum gercekten cok yetenekli ama 10 milyon vermem 6 7 ye gozumu kapar alirim risk 0
morutan kesin başarılı olur tekşera kesin başarısız olur. bu da bir görüş. oladabilir.

Fb isterse en iyi kadroyu kursun, olmuyor bi sekilde.ama trabzon bu sene ciddi geliyo,adanademir ve karagumrukte hafife alinmamali.sampiyonluk yolunda celme takacak takimlar bunlar.bjkde son 2 senedir inanilmaz bi bal var ama dogru adamlari alıyorlar.birde mezardan ölüyü getirseler,tutuyo.texeira parasini alamaz kacar diyebilyosun en fazla.texeira tutmaz diyemiyosun

Renktaş benim iki hesabim var. Bir tanesi bir mod bana ömür boyu ban attı sonra kaldırmayı unuttu.

Ozelden yazarım istersen hacı.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ömur boyu banlandiysan senin burda isin yok renktas. Sakince hesabini teslim et ve terk et burayi

rumen futboluyla ilgili yazan twitter hesabı bile morutan'a çok güvenmiyor. cicaldau'yu övmüş ama.

senelerdir adam eksilten topçumuz olmadığı için taraftar istiyor ama o paraları edeceğini sanmıyorum.

adam kanatta bile oynamıyor bu sene. kimse dikkat etmiyor ama herifler kanada başka oyuncu almış, morutan'ı merkezde oynatıyorlar.

genç oyuncu gelsin elbette ama track recordu sağlam ülkelerden alalım. romanya mutu'dan beri karavana atıyor. bu adamın farklı olduğunu gösteren bir veri var mı ? yok gibi.
Hocam bizde 10 verelim demiyoruz ama en az 6-7 eder. Bu çocuk gelişime çok açık belli kalitesi var. Bizde atlaması gereken bir eşik var. Onu geçerse Türkiye’de tutamassın. Ben bu riske girilmesinden yanayım.

Luyindama-Marcao ikilisi ciddi şekilde güven vermiyor artık buraya kesinlikle farklı bir oyuncu lazım hatta biraz uçuk olacak ama bu iki isimi birden gönderip Kjaer-Abram stoper hattını kursak çok iyi olurdu. Marcao en sevdiğim oyunculardan ama iyi bir teklif gelirse yollanması gerekir çünkü artık değerini bulan isimleri doğru zamanda gönderebilmemiz lazım.

Takım kimyası önemli👍
Baba van persiler geldi.yuruyerek gol atar dediler.nani geldi.her mac tecavuz bilmem ne.gorduk olanları.o sezonu 2 kupayla kapattik riekerinkle.geciniz bunları.ben kendi takimimin kadrosuna inanirsam,diger takimlar umrumda olmaz

Atakan çankaya iyi filan deniliyordu geçen sene ne oldu o arkadas
Biraz saç uzat, plase saç rengini değiştir, dövme yaptır, 1-2 tane taça gidecek topa şov amaçlı yetişebilecekmiş gibi koştur, hooop hemen bu adam iyi imajı oluşuyor. Ankaragücü için iyidir Atakan ama üst takımlar için gereksiz.

Luyindama-Marcao ikilisi ciddi şekilde güven vermiyor artık buraya kesinlikle farklı bir oyuncu lazım hatta biraz uçuk olacak ama bu iki isimi birden gönderip Kjaer-Abram stoper hattını kursak çok iyi olurdu.
Marcao bayağı önemli bir oyuncu reis. 15 falan teklif gelirse tabiyki satmak lazım ama, 7-8'e gidecek bir kardeşimiz değil. Kendisinin yanına bir Ujfa, bir Pope bulabilirsek, çok acayip şeyler izleyebiliriz bence.

Atakan çankaya iyi filan deniliyordu geçen sene ne oldu o arkadas
ÖL imiş, geçen sezon ihtiyaçtan dolayı stoper oynadığ uzun dönem boyunca sergilediğinden daha kötü bir futbolcu performansını -mevkiiden bağımsız olarak bile- hatırlamıyorum son yıllarda; AG nün ligden düşmesinde en büyük faktör olabilir, o derece ''Faziya'' idi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt