Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama bence Beşiktaş'tan daha da kötü planlama yapan takım varsa oda Trabzonspor.

Elinde satılabilecek ve ekmeğini yiyebileceğin oyuncular varken, satıp bir sirkülasyon oluşturacağın halde gidip gervinho hamsik brunoperes vs gibi adamlarla doldurdun. Allahtan bu Trabzonsporun iyi bir düzeni sistemi falan yok. Yoksa yusuf+uğurcan+abdulkadir üçlüsünü satıp ciddi bonservis kazanıp baya bir iyi oyuncu al sat muhabbeti yaparlardı.

Bunlar looser oğlu looser visca harici başka kimseyi parlatamamış defansif oynatan avcıya milyon eurolar döktü önüne.Cidden berbat bir planlama ve sezon sonunu göremeyecek avcı.

Paok yıllardır takip ettiğim ve her maçında muhakkak birden fazla fırsat transferi olarak alınabilecek oyuncu barındıran bir klüp. Çökmemek için hiçbir sebep göremiyorum.

Mesela ortasahaya şu adamı alsak ne kadar iyi oynayacağını çok net görebilirsiniz.

Şuan değeri 3m euro...

Aradığımız tip bir oyuncu değil gibi bize ya Gedson gibi biri lazım yada Berkan'ı Gedson rolünde koyacaksak sağlam bir 6 numara lazım. Gedson'un tavanı çok üst düzey olduğu için aslında Gedson gibi yazıyorum Gedson olmayacaksa o tarz tavanı çok yüksek birini bulamayız o yüzden 6 numaraya sağlam biri daha doğru olur bence Dieng videolardaki gibi biriyse Dieng- Berkan- Cica çok iyi bir 3'lü olur.

Transfer döneminin sonuna kadar görmek lazım ama politika yönetimin izlediği yol doğru düşük maaş en önemli en doğru yol bonservise para vermek daha doğru inşallah takımımıza yakışır bir kadro tam olarka kurulur

yav herif sanki çok sistematik bir iş yapıyorlarmış gibi utanmadan anlatıyor bir de. 2 senedir yaptıkları tüm transferler (hasiç dahil) menajer transferi. her sene dizi erimiş aboubakar, josef bilmem ne 40 maç oynarsa ne ala. görecez bakalım.

Ya şu tür adamları foruma taşımak bile yanlış bence. Fakat bundan bir kaç gün önce bende benzer yorumu yaptım. Ama yaptığı yorumun karşılığı Beşiktaş değil, takımında 30dan aşağı adam yok :D :D :D

Fakat komple genç olması dinamik ve iyi olacağı anlamına gelmediği gibi, komple yaşlı olması da tecrübeli ve iyi olacağı anlamına da gelmez. İyi takım dengeli olur, bir düzenin bir sistemin olur kritik bölgelerde tecrübeli yada paraya kıyabileceğin adamlar alırsın ve eğer yarışmacı bir takımsan en fazla yetiştireceğin 1-2 oyuncu olur takımında. Diğerleri f/p olması sıkıntı çıkarmaz.

Bu yüzden ben mourtanın yerine ghezzali isterdim, takımı oynatabilen bir oyuncu o. 6 numaraya iyi bir melo tarzı adam isterdim, lider ruhlu. 8 numaraya da tartışmasız iyi bir oyun kurucu isterdim. Stopere de öyle. Sen böyle bir kaç kritik pozisyona tartışılmayacak yada riske atmayacağın oyuncu alıp iskeleti sağlam kurarsan 2-3 fp 2-3 genç oyuncu da oynatırsın parlatıp satarsın.

Ülkedeki tüm taraftarlar aynı.En az yöneticiler kadar iş bilmaz. Şu bjkdeki kadro ve transferler bizde olsa adamın yaptığı savunmanın aynısını bizim taraftar yapardı.Zihniyet aynı.Körü körü savunma be benlıkci bir anlayış var.Benim futbolcum süper, benim aldığım oyuncu süper,benim başkanım süper.Yahu bu isimler geçici sen klübün menfeatine bak.

Yöneticiler,teknik adamlar klübün ağzına ediyorlar taraftarlar hala bunları savunuyor. Bu yüzden 3 büyük klüpde batma noktasına gelmişdir.

Ali Koç: "Hocamız direkt ilk 11´de oynayacak 3 ya da 4 oyuncu istedi. En az 3‚ mümkünse 4."

Mueiqi+ boupendza istemiyolarmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt