Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.285
- 15.104
- 1.878
Muslera
Boey, Isik Kaan, Marcao, PVA
Cicaldau, Harroui, Berkan
Doan, Mohamed, Kerem
Boey, Isik Kaan, Marcao, PVA
Cicaldau, Harroui, Berkan
Doan, Mohamed, Kerem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar 5 veriyor zaten![]()
bunlar şampiyon olmasın fb olsun dediğimde bana kızıyordunuz alın bunların alayı t.p
Falcao outTanganga
Morutan
Harroui (olursa gedson)
Halil
Tamamdir
Kaleyi yerli yapmak mecburiyetindeyiz.
Ndao gibi adami 3 milyon verip almadilar. Morutana 10 verip gelecegimizi ipotek edecekler.abdo harahuru ile fener de ilgileniyormuş.
romen ligi bizi andırıyor harbyden adam 2 adım atsa gelip biri girişiyor çikıldu ve morutan bu hususta antrenmanlı olacaktır i think.
morutan'ı ekibimize iteleyecekler rengim.Ndao gibi adami 3 milyon verip almadilar. Morutana 10 verip gelecegimizi ipotek edecekler.
Fm de 35 m euro teklif ettiler satmadım.10 milyon euro civarina cikabiliyorsak en azindan yoklama amaçlı thiago almadaya teklif neden yapmiyoruz ki, tempo duran top hersey var adamda
Ndao tam bir anadolu topçusu. Morutan ise büyük takım kumaşı olan geleceği vaad eden bir futbolcu.Ndao gibi adami 3 milyon verip almadilar. Morutana 10 verip gelecegimizi ipotek edecekler.
Romanyadan yapılan her transfer kafalarda soru işareti bırakır.morutan'ı ekibimize iteleyecekler rengim.