Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romanyadan yapılan her transfer kafalarda soru işareti bırakır.
Her transfer kafada soru işareti bırakır. Hiç bir oyuncu gelip tak diye oynayacak diye bir şey yok.

Bir çok parlayacak oyuncu patlayıp, bir çok oyuncu hiç adı bile duyulmamışken neler yarattı. Dünyanın hiç bir kulübü %100 transfer başarısı sağlamıyor. Lille,Ajax,PSV aklınıza hangi takımlar gelirse gelsin. Çünkü işin sonunda bunlar bir insan. İşin içine insan girince bir çok saptama ve olasılık işleri giriyor. Benim görüşüme göre alınan her 10 oyuncudan 7si başarılı çıkması halinde o transfer dönemini başarılı geçirdiğini kabul ederim.

Her transfer kafada soru işareti bırakır. Hiç bir oyuncu gelip tak diye oynayacak diye bir şey yok.

Bir çok parlayacak oyuncu patlayıp, bir çok oyuncu hiç adı bile duyulmamışken neler yarattı. Dünyanın hiç bir kulübü %100 transfer başarısı sağlamıyor. Lille,Ajax,PSV aklınıza hangi takımlar gelirse gelsin. Çünkü işin sonunda bunlar bir insan. İşin içine insan girince bir çok saptama ve olasılık işleri giriyor. Benim görüşüme göre alınan her 10 oyuncudan 7si başarılı çıkması halinde o transfer dönemini başarılı geçirdiğini kabul ederim.

Ne 7/10u renttas 4 senedir yaptığımız transferlerde %8 başarı oranımız var.

Ne 7/10u renttas 4 senedir yaptığımız transferlerde %8 başarı oranımız var.
Haklısın, bende başarısız olduğumuzu düşünüyorum. Bunun sebebini kulüp mentalitesi ve scout ekibine bağlıyorum. Scout ekibi falan olduğunu düşünmüyorum. Yani varsa da bir okey masasında oturup okey oynuyorlar bütün gün. Günümüzde teknoloji o kadar gelişti şuan afrikanın balta girmemiş ormanlarındaki oyuncuların bile profiline maçlarına ulaşabiliyorsun.

Haklısın, bende başarısız olduğumuzu düşünüyorum. Bunun sebebini kulüp mentalitesi ve scout ekibine bağlıyorum. Scout ekibi falan olduğunu düşünmüyorum. Yani varsa da bir okey masasında oturup okey oynuyorlar bütün gün. Günümüzde teknoloji o kadar gelişti şuan afrikanın balta girmemiş ormanlarındaki oyuncuların bile profiline maçlarına ulaşabiliyorsun.

Kulüpte baştan aşağıya temizlik yapılmalı. Basta scout yiyiciler olmak üzere.

Rahat olun biz doğru yoldayız aldığımız adamlar gayet iyi

Muslera
Boey Kaan Marcao Pwa
Dieng
Cicaldao Berkan
Morutan Halil Bruma

keşke bunu yapabilsek
Bruma yerine Kerem
Böyle yapınca 3. yerliyi katta kullandığımız için

bunu yapma fırsatı oluyor: Halil yerine MoMo

Son düzenleme:
6 numara: Taylan, Transfer
Sag ic: Cicaldau, Akbaba, Aytac
Sol ic: Berkan, Kilinc, Omer

Orta saha rotasyonu buyuk ihtimal bu sekilde olacak, belki bir yabanci 8 numara daha gelebilir. Pek tatmin edici degil aslinda. Cicaldau ve Berkan sakat veya cezali oldugunda yine gecen sezona benzer bir orta saha uclusu ortaya cikiyor.

Hoca Aytac’i 8 numara olarak gordugunu soylemisti. 6 numara’ya bir oyuncu alacagimizi dusunuyorum.

gedson ayarında 1 sekiz no ve sıkı bir altı numara gelmeden bu orta saha cacık olmaz

Kaleyi yerli yapmak mecburiyetindeyiz.
En kötü Stoper kale orta saha yapmalıyız.
Bence beklerden biri kesin yerli olmalıydı.Ama işte adam yok..Ne olursa olsun orta saha ve kanatları yabancı yapmak bana daha mantıklı geliyor.Bekde atıyorum bünyamini bile oynatırım..Üsy düzey orta saha kanat aldıktan sonra şimdi görünen durumdan çok daha iyi olur.

marcao ve liyu elden çıkarılıp kaan-ozan ikilisi olsa çok iyi olur..

Bize iki üst düzey orta saha ve iki üst düzey kanat şart.

Kulüpte baştan aşağıya temizlik yapılmalı. Basta scout yiyiciler olmak üzere.
Hocanın ekibi de ciddi anlamda değişmeli. Artık aslanım koçum diyen "gaz"cı tipler yerine, eğitimini veya vasfını sorduğunda sana bir şeyler sunabilecek, günümüz taktiksel varyasyon ve antreman methodlarını iyi bilen, hocaya yanlış yaptığında neden yanlış yaptığını veya alternatif doğru yöntemlerin ikna edebilecek adamlar lazım.

Bizde 11 kişi forvet çıksa hoca, antreman da yok yürüyüş yapın belediye parklarında aletlere binin dese, yardımcıları kralsın hocam adamsın hocam haklısın hocam ortasaha ve forvet oynatmak neymiş falan diyecekler.

bjknin kadro yaşlı ve atiba ile josef ghezal gibi temposuz birini tasiyabiliyolardi ama ghezal +ustune sadece ön tarafta is goren texeira gibi biri eklenirse fazla yük biner omuzlarina ve iki kisiyi birden tasiyamazlar.texeira 5 sene cinde oynadi,8 aydır ayagina top degmedi.kimbilir ne halde fizigi,zaten tempolu bi oyuncu degil.isimize bile gelebilir aslında texeirayi almalari.ortasaha çoker o temposuz oyunculari tasiyim derken.yabanci sinirindan ötürü,heleki josef-salih yaparlarsa orayı,yuruye yuruye gecebilir rakip ortsahalarini.salihin defansif olarak eksikleri bi yana,oyun icinde kayboluyo bir de.son derece riskli bi transfer donemi geçiriyorlar.godin gelirse ki,onun da son 2 sezonu pek kayda değer degilmis.bakacagiz😁
Türk futbolu futbolcuların geçmişine umut bağlamaktan kurtulmadıkça düze çıkamaz.
FB Mesut'tan mucize bekliyor.
BJK Texeira'dan mucize bekliyor.

Biz de Falcao'dan/Babel'den mucize bekledik ama umuyorum artık akıllandık.
Şimdilik transferler akıllandığımızı gösteriyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt