Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım direkt 10 Milyon değilde bonuslarla falan 10 Milyonluk bir bonservis söz konusudur. Morutan tarzı bir oyuncu kesinlikle almalıyız bu yüzden bu transferi elzem görüyorum yani Gedson ne kadar önemliyse Morutan da o kadar önemli.
Direkt nereye veriyorsun para mı var o kadar

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bonservis 10 bile olsa yıllık maaşta 1 Milyon desek 5 senelik maliyet toplam 15 Milyon olur. Yani hemen hemen Ghezzal'ın 3 senelik maliyetine yakın bir ücret ortaya çıkıyor. Morutan kesinlikle Ghezzal'dan daha doğru bir yatırım.

Bonservis 10 bile olsa yıllık maaşta 1 Milyon desek 5 senelik maliyet toplam 15 Milyon olur. Yani hemen hemen Ghezzal'ın 3 senelik maliyetine yakın bir ücret ortaya çıkıyor. Morutan kesinlikle Ghezzal'dan daha doğru bir yatırım.
ghezzalı gördük morutan lig başlasın görürüz

Becali morutan ile Galatasaray anlaştı mı demiş?

Bu nicolo Schira devre arasında Gedson'u bilmişti. Sonraki haberlerini pek takip edemedim. Israrla Gedson'u bize yazıyordu.

milyon eurolar alan futbolcular iş adamları sadece sadaka verseler yeter

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam lafım sana değil ama klüp başkanları bişe alsın yardım yapsın, futbolcular sanatçılar alsın yapsın, halk Ibana para atsın, kimse bu her ay kendine trilyonluk zırhlı Mercedes alan, ziyarete bile ayrı ayrı özel uçakla giden sözde bakanlara bastakine hükümete bir şey demiyor nerede bu vergiler demiyor hayret doğrusu. Klupler neden uçak alsın devlet in görevi nedir ne iş yapar vergiler nereye harcanır

Hocam lafım sana değil ama klüp başkanları bişe alsın yardım yapsın, futbolcular sanatçılar alsın yapsın, halk Ibana para atsın, kimse bu her ay kendine trilyonluk zırhlı Mercedes alan, ziyarete bile ayrı ayrı özel uçakla giden sözde bakanlara bastakine hükümete bir şey demiyor nerede bu vergiler demiyor hayret doğrusu. Klupler neden uçak alsın devlet in görevi nedir ne iş yapar vergiler nereye harcanır
Vergiler ayakkabı kutusuna atılır bilmiyon mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt