Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sporta digitale dediyse dogrudur.baskan kesin oyle demistir

Taktik mi değil mi göreceğiz. 10 milyon bir oyuncuya vermeyeceğiz.

kulüpte para yok diyor oğuz altay

Bunlarda boş konuşuyor şimdiye kadar verdikleri hiç bir haber çıkmadı. Bu sene bonservis vereceğiz o belli oldu çünkü bir bu sene bir de seneye rahatız ondan sonraki seneler baştan takım kur, omurga kur devirleri bitecek. 2-3 uygun maliyetli transfer yapabileceksin ancak yada oyuncu satışına bağlı olacak.

Morutan muhabbetinin bu hafta çözüleceğini düşünüyorum. Becali 9’a iner Morutan baskı yapıyordur büyük ihtimal devreye Hagi vs girer 9’da anlaşırız.

Bana sorarsanız bu paralar da fazla

Baskan uzun zamandir transfer listemizde dedi morutan icin,hoca da cok istiyo.teklif olmama ihtimali yok,baskan oyun yapsa bile sports digitale konusmaz

Birak kadro dışı gitsin 1 sene oynamamaya razı olacaklar mi acaba. Seneye son bi sözleşme kovalayacaklar kim verir acaba 1 sene oynamamış adama 3-4 milyon euro. Maaşlara bak hele bizden başka salak var mıdır şu heriflere 5 er 6 sar milyon euro maaş bağlayan 27 yaş üstü transfer bundan sonra hainliktir. Bu kulüpte veteran istemiyoruz artık bıktık yaşlı heriflerden bitrak gibi yapıştılar mi kurtulamiyoz.
işte bu yüzden düşük maaşlı genç oyuncu bizim için herzaman en iyisi, bak hersene en az bir oyuncu satiyorduk, Ozan kabak,Rodrigues ndiaye, Bruma hatta denayerin tapusu bizim olsa çok yüksek fiyata satacaktik , falcao feghouli Babel diagne gibi adamlara bı gömdük parayı tam 2 yılımız ipotek altına girdi hala daha nefes alamıyoruz

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benfica ben sanmıyorum 10 m bize gedsonu versin baştan beri.bence şu 2,5 +15 olayı doğrusu olabilir benficanın çektiği fiyat.

Biz bence 2,5+10 teklif etmişizdir adamlar vermiyoruz felan diyerekten naz yaparak tok satıcı rolüyle rakamı 14-15 e çıkartmaya çalışıyordur tahminimce.

Eğer gerçekten 17,5 fiyat çekilmişsse ve rui costa terime bana zaman ver güven felan oluşturayım toparlayayım demişsse yinede 14 ten aşağı vermezler tahminimce.

2,5 kira isterler ,14 ten kalan 11,5 m euroyuda iki taksitle ödenmesini isterler gibi.yani iki transfer sezonunda devre arası ve yaz sezonunda bitirilmesi istenir.mesela gelecek yaz 5,750 devre arasındada 5,750 .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Becali hiç şansı yok. İstediği kadar oynasın, başka 10 milyon veren hatta 7 bile veren var mı meçhul? Morutan gelirse bizim istediğimiz şartlarda olur veya kalır takımında Becali kendi bilir biz o paraya başka adam buluruz o parayı veren başka bir takım bulabilir mi?

Morutan'ı çok istesem de inşallah doğrudur bu haber. Dangalak gibi sürekli açıklama yapıyor Becali yok 10 milyon yok bilmemne. 10 milyonsa işimiz yok hayrını görün dürüp büküp kullanırsınız. Aferin yönetimine. 10 milyon para varsa 2 daha koyun Hauge'yi alın zaten.

Sıkıldım morutan morutan siteden açıkla, baz geçtik de . Ertan kim la sen ona açıklama yapıyorsun elmas ? Resmi siteden açıkla bitsin şu rezalet baydı.

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyunu kuralına göre oynuyoruz artık, aman taraftar kızar diye 10 milyona çıkmadı, girişimimiz yok diyor. İşte yönetim böyle olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt