Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iste boyle tok alici olun gerekirse cekilin. Bak o zaman o Becali denen baykuş nasıl kapimiza geliyor köpek gibi.

Ben söyle yorumluyorum bu sene alabileceklerimizi alacağız . Seneye vb ihtiyaç olan bir kaç yer ve banka borçları

ya sen daha geçen gün uzun süredir listemizde demedin mi ne dediğin belli değil neden o zaman bu açıklamayı yapmadın yalancı mısın nesin
Renktas sakin ol becali sürekli 10 milyon yuro diye baskı oluşturuyor. Eninde sonunda bizim istedigimize gelecekler

Bence başkan biz yem olmayız diyor, oyuna oyunla cevap veriyor paniğe girip hemen 10 milyon vereyim bitsin demedi. Öyle oyuna böyle cevap zaten bana satacaksın 10 diyorsun 6 7 ye düşüreyim de gör dedi resmen :D İşte istediğim yönetim bu artık biz yapcaz bu işleri

bir başkan yüzde 99 diyor biri girişimimiz yok diyor. bu nasıl iş?
6 falan önermişizdir 10 istemişlerdir 7-8e kadar çıkmışızdır sonra direkt haber girdirmişler Rumen basınına %99 diye. Sonra bi açıklama daha geldi 8 verdiler reddettik 10'a kadar çıkarlar satarız diye. Öyle bir niyetimiz yokken bizim ağzımızdan konuşuyorlarsa bizim de ilgimiz yok dememiz normal.

Olmayacak işe kendinizi gazlayıp, sonra adama sallıyorsunuz çok gülüyorum.
1627751502884.webp

oğuz altay haklı çıktı sanırım

Reste rest çekmişiz.cicaldau emsal kabul edilecektir becali tarafından.buna mecburdur çingene pazarlığı yapması sona erer elbet .ermezssede morutan kalır değeri dahada düşer.keyfi bilir.çocuk genç ve gemileri yakmış ,eğer kalırsa ciddi düşüş yaşar moralsizlikten dolayı.sonrada 4,5 a satmak zorunda kalır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Açıklama yapacaksan GS tv ye yap başkan. Niye çalışıyor o kanal. Ha tabi Ertan sallamiyorsa tabi

Aslında biz hernekadar fiyat düşürmek için elmas konuştu desekte gerçekte paramız morutan için o kadar yok yani.elmas gerçeğide söylüyor aynı zamanda.
Biz büyük ödemeyi gedsona ayırmışızdır.10 üzeri alacağımız tek oyuncu gedsondur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt