Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.984
- 12.914
- 2.538
Rumen Ilhan Cavcav, Baskanimizin aciklamasi sonrasi acile kaldirilmistir eminim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
#morutanıboşvergedsonual
1 yıllık sözleşme 10 milyon tl yıllık ücrete ben ok derimBana Burak bize gelecek gibi geliyor.
Tabi takip etmediğim dönemde başka takıma gitmediyse.
Yabancı stoper bakmamizin açıklaması bu olabilir.
Sende ki Boupendza sevdasının,dünya tarihinde eşi benzeri yok.10 milyon morutandansa Boupendza bile daha mantıklı geliyor bana 6-7 ye biter o iş en azından STSLde 1 sezon şov yaptı eleman..
Piyasada hic bonservisi elinde os, sağ kanat yok mi yaw
Taraftar baskısı kurup çözeriz dediler heralde.Morutan’in menajeri ucak bileti paylasiyor, baskani cikip %99 Galatasaray’da diyor yarim saat geciyor 8 verdiler 10 istedim 9’a ciktilar ama ben yine 10 milyon euro istedim diyor. Enayi ariyorlar herhalde.
Alırız bence : SRumenden kurtulduk rengim
Sende ki Boupendza sevdasının,dünya tarihinde eşi benzeri yok.
Anlamadığım dünyada başka topçu yok mu abi. Bu maliyetlere gireceksek ronu lopese falan da salça olalım
Romanya ligi ligimizden bile baya geride.Abi adamlar hype pesinde, 21 yasinda kariyetinde Turkiye gibi D sinif ligde top oynamis adama 10 milyon euro ne dir? 2-3 öner begendiysen, istemiyorlarsa baska kapiya.