Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson maliyeti en az 10 milyon euro aşırı lüks malesef.

Yabancı sınırı olmasa 10m ye Dieng ve Harrouri yi al keyfine bak üstüne para kalır.

Yabancı sınırı varken sahada basmadık yer bırakmayan diğer alternatif Harouri muhteşem olur. 3m deniyor al kalan parayı Halil e bas.

Harrouiiiiii , Kesinlikle Gedson ile kaybedecek tek saniyemiz yok şu anda direkt Harroui işini çözmeliyiz gelsin başlasın. Morutan'ı 7-8 Milyon'a Harroui'yi 3 Milyon'a bağlarsak güzel olur. Bu isimlere ek olarak son günlere doğru 1 tecrübeli stoper birde Halil'i alırsak takım çok iyi olur.

Yabancı sınırı olmasa 10m ye Dieng ve Harrouri yi al keyfine bak üstüne para kalır.

Yabancı sınırı varken sahada basmadık yer bırakmayan diğer alternatif Harouri muhteşem olur. 3m deniyor al kalan parayı Halil e bas.
Kesinlikle katılıyorum. Geçen sene güzeldi ama bu maliyetler kurtarmıyor artık.

10mye imkansız bence. 12ye bile salsalar çoktan biterdi. Cicaldau+berkana verdiğimiz 11myi gömerdik gedsona

Harrouri olur da fakat çok kısır kalır takım, ama defansımız çok rahat bi sezon geçirir orası başka tabi 😂

Artık kim geliyorsa gelsin analiz vs kasmayacağım

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harrouri bir orta saha oyuncusuna göre oldukça fazla gol atıyor bu gol atamama olayı nerden çıktı anlamadım. Cicaldau zaten orta sahadan gol katkısını sağlayacaktır fazlasıyla.

Harrouri olur da fakat çok kısır kalır takım, ama defansımız çok rahat bi sezon geçirir orası başka tabi

Dieng-Harroui-Cicaldau orta sahası ile çok iyi geçiş oyunu oynayabileceğimizi düşünüyorum. Böyle bir takım yaparsak pas futbolu oynamayız umarım. Oynamazsak kısır kalmayız.

10milyon verecek gücümüz varsa morutan filan saniye uğraşmam gider Avrupa klasinda rony lopes duruyor orada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt