Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harrouri olur da fakat çok kısır kalır takım, ama defansımız çok rahat bi sezon geçirir orası başka tabi 😂
Berkan (Taylan)-Cica nın ilk 11 çıkacağını düşünürsek, üçüncü orta saha oyuncusu en fazla Harroui kadar ofansif olabilir; Teixeria gibi birini mi isterdin?!..

Harroui yerine mesela Josef de Souza gibi bir tercihi bile çok daha anlaşılır bulurum; 4-1-4-1 vs...

Harroui değil de Dieng’e ihtiyacımız olduğuna inanıyorum. Harroui fizik olarak 3’lü ortasahanın 3.ismi olmaya biraz ağır sanki. Topu seri taşıcak N’diaye’nin ilk geldiği hali vari bir isme ihtiyaç var.

10 milyona Morutan mı?
10 milyona, Batuhan Kör, Burak Kapacak, İsmail Çokçalış mı?
Bu oyunculara kötü demiyorum.
Fakat kaan,umut meraş ve halil derim.Belki 10 milyonu geçer ama çok ciddi elimizi güçlendirir.Kesinlikle yerli kalecide lazım.
hepsini geçtim bu dediklerinde olabilir bize yerli oyuncu şart.Özellikle defans bölgesine.

Berkan (Taylan)-Cica nın ilk 11 çıkacağını düşünürsek, üçüncü orta saha oyuncusu en fazla Harroui kadar ofansif olabilir; Teixeria gibi birini mi isterdin?!..

Harroui yerine mesela Josef de Souza gibi bir tercihi bile çok daha anlaşılır bulurum; 4-1-4-1 vs...
4 3 3 gibi oynayıp kanatlarıa skorer oyuncu alabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt