Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başka yerli iyi stoper yok bu fiyata alınacak renktaş. Ben beğeniyorum kendisiKaan biraz overrated olmaya başladı sanki. Geldi 26 yaşına hala milli takım harici ciddi başarısı yok. Şu ana kadar çoktan ayrılması lazımdı oradan.
Milli takımda gözümüzü mü boyadı acaba
Güzek kadro renktaş bizle anılan isimlerle. bence de gedson olmaz ise en makul kadro bu olur hem de inanılmaz alternatifli olur.
Bu herif boyle pazarlamaya çalıştıkça morutan hakkındaki soru işaretleri artıyor.
Mostafa+Halil olunca da merkez orta sahada iki kişiyle eksik kalırız. Çözülmesi gereken en önemli sorunlardan birisi...Cicalcauda gol atan adam kanatlar önemli. Mohammedden potansiyel var ama oynadığımız oyun onun potansiyelini çıkarmaz. Halil gelmeli önde istasyon olmalı. Orta saha diri oldu mu her türlü ezeriz ligi
Mustafa oynamaz halil oynadı mi. ben çift forvet sevmiyorum anca 3 5 2 de severimMostafa+Halil olunca da merkez orta sahada iki kişiyle eksik kalırız. Çözülmesi gerekn en önemli sorunlardan birisi...