Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedlin - Luyi - Marcao - Saracchi
Taylan - Gedson
Halil - Belhanda - Onye
Mo

Boey - Luyi - Marcao - PVA
Taylan - Berkan
Kerem - Cica - Bay
Mo
Gecen seneki kadro daha iyiydi acikcasi
12 gün sonra lig basliyor ilk 4 haftada 4-5 puan falan cikarsa ne terim kalir ne yönetim kalir
Acele etmeyelim diye diye lige kadar geldik

Hangi bölümden KPSS'ye girdin. Öğretmen ise yan iş de bak kendine kardeşim

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KPSS değil YKS reis. Üni hazırlığı yapıyorum. İng öğretmenliği.
Ama yan iş meselesi konusunda haklısın, mevcut şartlarda nerdeyse her bölüm için geçerli maalesef.

Halil Derviş'i kesinlikle almamız gerekiyor bu kadar iyi sırtı dönük oynayan bir adam daha görmedim. Bitiriciliği bir tık sorun ama onu da olgunlaştırır. Bence kesinlikle alınmalı hatta AS santraforumuz bile olabilir..

KPSS değil YKS reis. Üni hazırlığı yapıyorum. İng öğretmenliği.
Ama yan iş meselesi konusunda haklısın, mevcut şartlarda nerdeyse her bölüm için geçerli maalesef.
6 sene beklemişliğim var . İngilizce şimdi yine iyi alıyor da 4 sene sonra o da biter. Senin yerinde olsam ingilizce iyiyse daha farklı bölümler üzerinden gitmen. Yaş olacak 30 hala kpss çalışıyor duruma düşme

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Romanya piyasasından Juventus'un 19 yaşındaki defans oyuncusu Radu Dragusin'i almak daha mantıklı. 3-4 milyon euroya biter gibi. Morutan büyük bir risk Romanya ligi dışında bir ligde oynamamış. Morutan mı Ianis Hagi mi diye soracak olursanız Ianis Hagi derim. Belçika ve İskoç liginde oynamış, UEFA Avrupa Ligi'nde oynamış bir oyuncu. Hem de Hagi. Büyük bir kredisi var. Morutan parasına defansa Radu, sağ kanada Burak Kapacak, forvete de Halil Dervişoğlu'nu alırdım.
St Johnstone maçı önemli eğer bu turu geçersek UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turunda elendiğimizde bile Konferans Ligi gruplarına gidiyoruz. Konferans ligi önemli takım puanımız yükseltmemiz lazım. O yüzden St Johnstone maçı öncesi transfer şart.
Sag bek degil mi o?

1627813635582.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt