Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
Donk Trabzon yapabilir birkaç haber görmüştüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
38lik melo atiba performansi verir mi ne diyorsunvelet stoper almayın kardeşim yaw
yok reis. stoper sakarlıklarından çok çektik. net kalite ve ağırlık koyacak adamlar lazım stopere. öyle herifler alınmayacaksa luyindama-marcaodan çıkmak manasız38lik melo atiba performansi verir mi ne diyorsun
Melo tükürse atıba kadar tükürür38lik melo atiba performansi verir mi ne diyorsun
nwakame-x-gervinhoDonk Trabzon yapabilir birkaç haber görmüştüm
Nasıl alacağız bunu![]()
Tomás Ribeiro FM 2021 Profili, Yorumları
Tomás Ribeiro FM 2021 Profili, Yorumları, Tomás Ribeiro için Football Manager 2021, Belenenses SAD, Portekiz, Portuguese, Liga NOS, Tomás Ribeiro fm21 özellikleri, mevcut yeteneği (ca), potansiyel yeteneği (pa), istatistikleri, maaşı, stilleri.fmdataba.com
Emrah alır.Nasıl alacağız bunu
Fonte meselayok reis. stoper sakarlıklarından çok çektik. net kalite ve ağırlık koyacak adamlar lazım stopere. öyle herifler alınmayacaksa luyindama-marcaodan çıkmak manasız

sözleşmesini uzattılar maalesefFonte mesela![]()
![]()
Tomás Ribeiro FM 2021 Profili, Yorumları
Tomás Ribeiro FM 2021 Profili, Yorumları, Tomás Ribeiro için Football Manager 2021, Belenenses SAD, Portekiz, Portuguese, Liga NOS, Tomás Ribeiro fm21 özellikleri, mevcut yeteneği (ca), potansiyel yeteneği (pa), istatistikleri, maaşı, stilleri.fmdataba.com
Tüh, kaçırdık demek!sözleşmesini uzattılar maalesef

sevmedim bunuEmrah alır.
Tüh, kaçırdık demek!![]()
Santafor için de Dnipro1'den Dovbyk ile anlaşmışlar. Stopere C.Palace'dan Kouayeteyi çok istiyorlar ama olmazsa Donkla anlaşacaklarmışnwakame-x-gervinho
bakasetas-hamşik
berat
perez-hugo-donk-dorukhan
ugurcan