Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper istiyorum mu demiş istemiyorum mu demiş farklı yazanlar var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pas oyununda Atalay'ın sağlam katkısı olur. Bu sene en az 25-30 dakika olacak şekilde 10 maç oynatalım seneye bambaşka bir Atalay olacağını düşünüyorum.
Atalay buram buram kalite kokuyor top ayağına yakışıyor keşke şans bulsa bunun için çabalayıp biraz fiziğinide geliştirmesi gerekiyor ama hoca yedek kulübesinde çürütecekse 1 sene daha kiralık gitmesi daha hayırlı olur

Tetteh icin 7 - 8 milyon verecekken yine ne derler diye dusunmus mu? Veya tek sezonluk Cagne icin verilen 13 milyon ne olacak? Cok tutarsiz aciklamalar

fatih hoca sonunda koşmayan pas yaparak dinlenen takımla bu işin olmayacağını anlamış.

kimse senden babele sene de 3 milyon feghoulie ye 4 milyon hatta falcaoya 5 milyon veriyorsun diye oynatmanı beklemiyor.

koşan mücadele eden, son ana kadar pes etmeyen bir takım görmek istiyoruz.

O zaman benim anladigim oynayacak 3 yerli Taylan, Berkan ve Kerem/Baris olacak. Benim gozumde Taylan yeterli degil ama yapacak bir sey yok.

Fatih Terim: "Onyekuru'nun bizdeki opsiyonu, 'bonservisinin %50'si 4.375 M €' şeklindeydi. %100'ü için bir bu kadar daha ödememiz gerekiyordu. Ancak şimdi Olympiakos'a 5 milyon €'ya gitti. Yoksa ben istemez miyim Henry'yi..."

Atalay buram buram kalite kokuyor top ayağına yakışıyor keşke şans bulsa bunun için çabalayıp biraz fiziğinide geliştirmesi gerekiyor ama hoca yedek kulübesinde çürütecekse 1 sene daha kiralık gitmesi daha hayırlı olur
Üstat kendisine özel bir koç ayarlanmalı diye düşünüyorum. Fiziki açıdan kendisini geliştirirse çok daha başka bir seviye olur. Kiralamayı pek uygun bulmuyorum kiralanacaksa bile ilk 11 garantili kiralanmasından yanayım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt