Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "Avrupa’nın birçok yerinde 1 Eylül’de transfer sezonu kapanacak. Bizim 8 Eylül’de kapanacağı için 7 günümüz var. Bu 7 günde umarım bir veya iki fırsat transferi yapmak imkanımız olur. Olacağına da eminim. Öyle hissediyorum."
Avrupa Ne olacak hocam

Fatih Terim: "Avrupa’nın birçok yerinde 1 Eylül’de transfer sezonu kapanacak. Bizim 8 Eylül’de kapanacağı için 7 günümüz var. Bu 7 günde umarım bir veya iki fırsat transferi yapmak imkanımız olur. Olacağına da eminim. Öyle hissediyorum."

Bu açıklama çok tehlikeli .. Son dakika fırsat transferi deyip de dimdizlak ortada kalmayalım... Neticede herkes belli bir kadro kuracak yerini doldurma ihtimali olmayan adamı neden bize versinler Asamoah kabak gibi örnek karşımızda

Bırakırım ya ben istesem, geçen sene kesinlikle takip etmezdim de virüs yüzünden sosyal hayat sınırlanınca çıkamadım sarmaldan.

Digiturku kapattırırsam oturup linkten ya da iptvden maç izlemem zaten.
Görürüz! ;)...Zaten az maç izliyorum diye birkaç yıl önce kapattırdım, şimdi eskisinden de fazla izler oldum; forumda daha fazla vakit geçirmek cabası!:danyal:

Bu açıklama çok tehlikeli .. Son dakika fırsat transferi deyip de dimdizlak ortada kalmayalım... Neticede herkes belli bir kadro kuracak yerini doldurma ihtimali olmayan adamı neden bize versinler Asamoah kabak gibi örnek karşımızda
Hiçbir mantığı yok

Diğer ülkelerde 1 Eylül’de transfer sezonu bittikten sonra bize 1 hafta kalıyor, o hafta çok hareketli olacak belli ki

Bu ay gerekli transferler yapılır, son dakikaya kadar Halil ve Gedson kovalanır.

Benim anladığım bu.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Fatih Terim: "3 seneyi şunun için söyledim. Yönetimin süresi, benim sözleşmem 3 sene. Sonuç olarak ben kimseye, “Bana 3 sene sabredin” demem. Söylemimin sebebi, bu 3 senede bir şeyler yapacağız demektir. Yeni bir şey kuracağız. Kastım buydu."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt