Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4.5 milyon Euro ‘ya aldığımız Feghouli’yi Becali’ye verip üzerine de 5.5 milyon Euro verip 10 milyon Euro’yu tamamlayalım

'Falcao ve Feghouli ?'

Fatih Terim: "Yönetimimizin onlarla konuşması oldu. Bakalım, 8 Eylül'e kadar neler göreceğiz. O konunun çok üstünde durmak istemiyorum. Galatasaray’a hizmet etmiş her oyuncu bizim için, kıymetli ve değerlidir."

Tabiki sizin fikriniz
Ama ben Avrupa'da başarıyı o kadar çok istiyorumki gol yediğimiz zaman cildiriyorum:cry:
Gol öyle böyle yiyeceğiz. takım defansının iyi olması lazim. biz bunu beceremedik son senelerde. Muslera bireysel de yiyor ama bir anda da silemem. ha durmadan devam ederse bireysel hatalara fikrim degisir

Cok iyi bir sag acik gedson ve haruri tarzi bir adam ve iyi bir forvet lazim muhammed orayi doldururmu emin degilim sorloth gibi adam lazim aksi takdirde sansimiz az

Bırakırım ya ben istesem, geçen sene kesinlikle takip etmezdim de virüs yüzünden sosyal hayat sınırlanınca çıkamadım sarmaldan.

Digiturku kapattırırsam oturup linkten ya da iptvden maç izlemem zaten.

Abi iptv kullanmam ve bunu cokca belirtmem sebebiyle bana sapladığın günü dün gibi hatirliyorum. Sonunda senide iptv tayfasinda gormek beni ziyadesiyle mutlu edecektir

KPSS değil YKS reis. Üni hazırlığı yapıyorum. İng öğretmenliği.
Ama yan iş meselesi konusunda haklısın, mevcut şartlarda nerdeyse her bölüm için geçerli maalesef.
Tatil için güzel yerler :asd:
Sinop'ta 2017'de kuantum sistemleri modelleme üzerine yüksek lisansa başladım 6 ay sonra kaydımı sildirdim hoca en son fizik kitabından özet çıkarttırıyordu. Bir kampüsü bulunmamakta varda kampüs sayılmaz afet toplanma yerleri daha geniş alanlar. Gözlerini kapat sahil kasabası düşün sonra tekbir dolmuşun tüm merkezi dolandığını falan hayal et, şehirden çıkıp üniversiteye giden bir yola giriyorsun o da ne köy yolu.

Nükleer santral falan yapılıyor belki biraz değişim olur.

Sinop sosyalleşme açısından da çok dar bir yer. İlçe nüfusu merkez nüfusundan daha çok olan bir ilden fazla bir beklentiye girmemek gerekir.
Dil için hele nacizane önerim daha çok turizm bölgesi ünileri seçip ona göre hazırlan.
Bu iki şehirde de emekliysen hayat güzel. Daha olanakları fazla ama çomar bir şehir istersen Samsun'a bekleriz. :asd::asd:
Ama sosyalleşmenin dibine vurursun bak. Hele normalleşme bir şekilde tamamlanırsa Atakum sahili gece 2-3 akar gider.
İş olanaklarında pek garanti veremem ama yapacağın şey Apple gibi bir firmanın call centerliğini yaparak konuşma dilini daha da geliştirirsin. Benim kuzenimin arkadaşı apple'ye geçti. Doğma büyüme almanyalı ama türkiyeye göç etmişler. Çalışmaya başlamadan Eve 27 inch İmac gönderiyor herifler. (Uu beybi) 6 binde maaşı var.
Dil için kazanabileceğin max ücret burada budur. Çocuk gayette sosyalleşiyor zamanı da kalıyor mis gibi iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt