Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stoper+ortasaha alırız, geri kalan ihtiyaçlar 1 eylül'den sonra ki 1 haftalık süreçte gelir ucuz yollu elemanlar. kanat transferi de o zamana sarkar gibi, muhtemelen halil falanda o süreçte gelir.
Bence Luyindama 'dan çıkmadan stoper alamayız, daha doğrusu sürekli sürekli bahsettiğimiz Feghouli/Babel/Falcao/Luyindama/Diagne gibi adamları satamazsak çok bir transfer beklemiyorum

Biz dua edelim Morutan transferiyle M.C yonetimi ugrasmiyor. Yoksa 15 milyona almistik simdi.
Burak Elmas yonetimi Becalinin oynuna gelmiyor. Olursa olur olmazsa olmaz tavrindalar. Buda fiyatin ucmasini engeller.
ek olarak basında bu isim varken arka planda başka transferlerde baya yol almışlardır

Biz dua edelim Morutan transferiyle M.C yonetimi ugrasmiyor. Yoksa 15 milyona almistik simdi.
Burak Elmas yonetimi Becalinin oynuna gelmiyor. Olursa olur olmazsa olmaz tavrindalar. Buda fiyatin ucmasini engeller.

MC yönetimi olsa şimdiye kadar kimseyi almazdık. Tüm bonservisi son gün birine gömderdik 1 2 tane de kiralık yola devam

ligin ikinci haftasına kadar transfer beklemiyorum artık. Gidecekler gitsin yeter. Falcao ve feg e teklif yokmuş. Jimmy ve diagneye teklif var deniyor. Babel kalır bu sene. jesse ve ozornwafor da kiralanır muhtemelen.

Başkan ve Terim'in teklif yok açıklaması Bekali'yi yola getirmiş gibi. Böyle konuştuğuna göre 8'lik topçu bile değil. Maksimum Cicaldau'ya verilen verilebilir. Zaten Cicaldau milli, Morutan değil. Niye Morutan daha pahalı onu anlayamadım. Aşağı yukarı aynı yaştalar ve mevkiileri aynı.

Gidin 15milyona Harroui, Dieng ve Doğan ı alın.

Gedson, Tanganga ve Halil'de kiralık ve zorunlu opsiyon ile gelsin.

Sağ kanat da Allaha emanet, onu da siz çözün.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
kadın bir asistant da ister misiniz sayın renkdash?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt