Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu becali yine saçmalamaya başlamış :D Ya bu adamı çok ucuza alacağız yada tam alırken bu bir manyaklık yapıp reddeder falan. Yani normal bir transfer olmayacak.

ovv Kane antrenmana katilmamis

Başkan ve Terim'in teklif yok açıklaması Bekali'yi yola getirmiş gibi. Böyle konuştuğuna göre 8'lik topçu bile değil. Maksimum Cicaldau'ya verilen verilebilir. Zaten Cicaldau milli, Morutan değil. Niye Morutan daha pahalı onu anlayamadım. Aşağı yukarı aynı yaştalar ve mevkiileri aynı.
şunu basa basa ifade etmek lazım gerçekten de.
he morutan daha potansiyelli olabilir ama bu transferde bizi bağlamaz.

Başkan ve Terim'in teklif yok açıklaması Bekali'yi yola getirmiş gibi. Böyle konuştuğuna göre 8'lik topçu bile değil. Maksimum Cicaldau'ya verilen verilebilir. Zaten Cicaldau milli, Morutan değil. Niye Morutan daha pahalı onu anlayamadım. Aşağı yukarı aynı yaştalar ve mevkiileri aynı.
muhtemelen bizim teklifimiz 8 falan da değil. Becali ve çevresi ağlıyor 10 a yakın olsun diye.

Cicaldau'u 5e bitirebilseydik (bu adamlar niye makul serbest kalma maddesi koymuyor sözlesmelerine?), Morutan icin 6 önersek, herhalde ilk ucak ile Türkiyeye yollardi Becali.

Steaua Bükreş'in sahibi Becali:

"Galatasaray'ın durumunu anlıyorum. Morutan'ın son 3 maçtaki performansına ben de 3 milyon Euro ödemezdim. Ancak, şu anda onun için 8 milyonu kabul etmeyeceğim. Yakında 'bomba' gibi oynamaya devam eder." (via @Emishor)

10 milyon paramiz varsa ( ki bence yok ) gidip direk katki verecek adama basalim.

Önümüzdeki sene çok fena oyuncuların sözleşmeleri bitiyor. Avrupa devleri Alişan Özcan Mahsun gibi birbirine girebilir. (Varane'ı güncellememişler)

*Antu mode on*

Altay
Ginter Süle Szallai
Dembele Goretzka Ozan Pogba Insigne
Mesut
Ronaldo​

*Antu mode off*

*Antu mode on*

Altay
Ginter Süle Szallai
Dembele Goretzka Ozan Pogba Insigne
Mesut
Ronaldo​

*Antu mode off*
Td: Ersun Yanal
eklemeyi unutmuşsun renktaş :D
Ben hayatımda bu kadar bir şey olmayıpta kendini bu kadar bir şey zanneden bir kulüp görmedim.
Öğütücü gibiler resmen. O kadar kötü seviyedeler ki artık ciddiye almadığımız Beşiktaş bile daha ciddi rakibimiz oldu.
Fenerbahçe derbileri her zaman bir ayrıdır ama son zamanlarda genelde kapıştığımız ekipte Beşiktaş oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt