Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasımpaşa, Wolfsburg ile sözleşmesi sona eren tecrübeli stoper Jeffrey Bruma ile anlaşma sağladı. İstanbul'a gelen Jeffrey Bruma, Kasımpaşa için sağlık kontrolünden geçti. @Salimmanav

Galatasaray Başkanı Burak Elmas: "Falcao ve Feghouli'den kendilerine kulüp bulmalarını rica ettim."
Bunlardan rica etmeyeceksin. Bunlara mobbing uygulayacaksın. Kadro dışı bırakıp sabah 6da antreman öğle akşam antreman koyucaksın. Yemekleri ücretsiz vermeyeceksin, hiç bir şeyini vermeyeceksin suyunu bile. Gidin düşün lan artık yakamızdan yeter.

FLAŞ: Burak Elmas: "Falcao ve Feghouli'den kendilerine kulüp bulmalarını istedik. Bu bir yönetim kararıdır."

O hokkabaz Becali'nin açıklamalarından belliydi ortada bir dümen olduğu.

Bu Becali de her gün konusuyor mübarek ha.

Başkan bazen heyecanına yenik düşüp acele konuşuyor ama strateji olarak doğru bir yolda.Transferler için aracı kullanmaması çok iyi.Abdürrahim olsaydı çoktan romanyaya uçmuştu şimdi

Burak Elmas: "Halil Dervişoğlu için görüştüm. Kulübü bir karar vermedi henüz. Karar verince tekrar görüşeceğiz."

Yabancı sınırının gelecek senelerde dahada düşeceğì icin kayseriden on numara, sağ ve sol kanat oynayabilen Emre demiri almak lazim.Alıp 1-2 sene gelisebilmesi icin kiralanabilir.Cok yetenekli ve ileride avrupaya satabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt