Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce deneyipde olmadığı için ve kulübümüzün bir rehabilitasyon merkezi olmadığı için aman diyorum.
Bunun akıllısı 10 milyon olunca, bizde para olmayınca, bunda da bonserivis olmayınca ve kulübeye de 3 yerli koymak zorunlu olunca yine de acaba diyorum.

Bizim başkanın açıklamalarını da ver şimdi ...... roşu
Sen de mi komisyon alacaksın bu transferlerden

anlaşılan becalinin ben bu yıl satmayacağımı şuan formsuz ama yakında bomba gibi olacak demesinin sebebi bizim net vazgeçmemizi öğrenmesindendir.siz vazgeçtiğiniz için değil ben satmıyorum zaten ayağına gitmiş.

burak elmas blöf yapıyor gibi gelmedi bana ama hayırlısı...

dediğin gibi bize satmaya mecbur gibiler ama hala arada uçuk rakam var.

açıklamaları daha yeni gördüm bana da blöf yapıyo gibi gelmedi. ama şartlar olgunlaşırsa kimse de önceden ne dediğine bakmayacaktır tabi ki. 10 milyon hayal tabi, elemanın ederi max 7 filan.

morutan gibi genç bir oyuncu alınır sağa, sol ayaklı

5 e falan bırakırlarsa alırlar
becali satmaya mecbur bunu kullanıyorlar 1 sene daha kalırsa çöpe dönecek adam

becali 5e birakirsa tabi ki gelir ama alternatiflere bakmak lazim

Becali tam bir şerefsiz çıktı, Allah kimsenin karşısına böyle bir eleman çıkarmasın iş dunyasinda.

Albayrak olsaydı, donuna kadar almıştı. Bakmayın sadece Diagne den dola dolandırıldı, FFP olmasa batmıştık.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Gidin 15milyona Harroui, Dieng ve Doğan ı alın.

Gedson, Tanganga ve Halil'de kiralık ve zorunlu opsiyon ile gelsin.

Sağ kanat da Allaha emanet, onu da siz çözün.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Serhat tam like veriyordum ikinci paragrafta durdum. Gedson olmuyor dendi almışsın, Dieng'i de almışsın, herkesi almışsın.

Burak Elmas: "Sadece Morutan ile ilgili değil. Birçok oyuncuyla ilgili menajer bazlı pazarlama aktiviteleri yapılıyor."

7 ay diyelim ocak'tan beri bu goy goy döniyor
Morutana ilgimiz olduğu 1 haftadır felan yazılıyor
Oyalaniyoruz dediğin ne onu da çözemedim
medyada hiç adı çıkmamış 2 adam aynı gün transfer edildi
Sol bek de alındı
Orta saha ivedilikle takıma katılmalı ki çalışmalar sürüyor gibi görünüyor
Eleştirirken doğru yerden eleştirelim

yönetim kısacası tavrını net şekilde gösteriyor.tamam içinde blöfte vardır ama blöfü tamamiyle kendi belirlediği rakama göre yapıyor.yani açıkça diyor arkadaş benden çıkacak para budur veriyorsan ver ,sen verene kadarda ben ilgilenmiyorum illa alacam diye kaide var demiyorum ki belki senin aklın başına gelirde uzlaşırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt