Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Olmayacak' derkenki yüz ifadesi ve tonlamasından anladığım arada resmi olmasa da görüşmeler olmuş fakat becali manyağının tutarsız tavırlarından dolayı bizimkiler epey kızmış ve vazgeçmiş

Acaba diğer konuştuğu oyuncular kim? PSV buraya gelmişken Ritsu Doan'ı bitirsek iyi olabilirdi.

Dun fatih hocanin resmi sitedeki aciklamalarindan morutan bi sekilde gelir dedim.bugun burak elmas morutan olmayacak falan diyo.bu ne sacmalik yahu?uzun zamandir transfer listemizde niye dedin o zaman? görüşme olacagina niye inandırdınız?fatih hoca niye ergen aşıklar gibi morutan şöyle morutan boyle diyo?baskanlar duzeyinde görüşme yapiyorum diyo baskan,yarin yine morutan haberleri çıkarsa ne olacak?taraftar kime inansin?baskanlar duzeyinde görüş en azindan,olmazsa olmaz morutan o zaman.ghezali bjkye birak,morutan konusunda salakca isler dondur,feghouli,diagne ve falcao gidecek.on tarafta bi mohamed bi de yeterliligi tartışılır babel var. Bu takim kerem ve barisla mi hücüm edecek butun sezon?lanet olsun ya

"Pilot takımla ilgili çalışmalarımız var. Türkiye'den de 2, yurtdışından da 2 takımla görüşüyoruz. Bir takımla anlaşma bitmek üzere. Aramızdaki kontratları yapıyoruz. Her şeyi planlayarak gidiyoruz." Galatasaray Başkanı Burak Elmas
Niğde haberi doğru o zaman.

Feghouli ve Falcao denen hırbolar ricadan anlamaz başkan onlara direkt git diyeceksin.

Nezaketi hak edene göstermek lazım bunlar sınırı çok aştılar.

Venezia ?

Galatasaray diyor birisi .
Bello icin diyorlar herlade

Morutana ilgimiz olduğu 1 haftadır felan yazılıyor
Oyalaniyoruz dediğin ne onu da çözemedim
medyada hiç adı çıkmamış 2 adam aynı gün transfer edildi
Sol bek de alındı
Orta saha ivedilikle takıma katılmalı ki çalışmalar sürüyor gibi görünüyor
Eleştirirken doğru yerden eleştirelim

sky filan'da yazmis, 6 ay'dir dolanıyor morutan medya'da, son günler'de hocamiz biraz atesi yükselti, yani evet oyalandılar kusura bakma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt