Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah'ım neler görüyorum. Galatasarayım'ın yanında yazan rakiplere bak ve konuşulanlara bak. Ne günlere kaldık. Bİr zamanlar şampiyonlar liginde şampiyon takımların korkulu rüyası idik.

Roma da abartılacak kadar bir şey yok Mourinho UEFA'ya asılmaz tam tersi lige asılmak ister hatta Avcı - Mourinho eşleşmesine bakarsak maçlarda gol bile olmaz 2 takımda yarı sahasında pas yapar :asd:

Roma da abartılacak kadar bir şey yok Mourinho UEFA'ya asılmaz tam tersi lige asılmak ister hatta Avcı - Mourinho eşleşmesine bakarsak maçlarda gol bile olmaz 2 takımda yarı sahasında pas yapar :asd:
Italyan takimlari uefa macina bile yedek kadroyla cikiyor genelde. Konferans ligini asla ciddiye almazlar

Italyan takimlari uefa macina bile yedek kadroyla cikiyor genelde. Konferans ligini asla ciddiye almazlar
Ben de aynısını düşünüyorum oradan elde edecekleri gelir bile hiçbir şeye yaramıyor ingiliz ve italyan takımları çok sallamıyorlar ispanyol, alman veya fransız takımları daha tehlikeli olurlardı.

UEFA gruplarına kalmak bence iyi olmayacak bizim için fakat hakkımızda hayırlısı olsun 2 rakipte disimize göre fakat 6 numarayı kapatmazsak 2.lig takımı bilze bizi zorlar

1627908192785.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt